Krema Enlargo za povečanje penisa

Krema Enlargo za povečanje penisa

Stimulator prostate Naughty Boy

Stimulator prostate Naughty Boy

Set Hog Tie za začetnike

Set Hog Tie za začetnike

Krema Enlargo za povečanje penisa

Redna cena 33,90 € Akcijska cena 19,90 €
Rok dobave:2.10.2020
SKU
I3-N0972

Kratki opis

Enlargo je krema, s katero lahko vaš penis postane daljši in debelejši.

Enlargo Development Cream je krema, ki lahko po poročanju naših uporabnikov omogoči povečanje penisa v obseg in debelino.

Enostavna uporaba
Uporaba izdelka je enostavna, saj se krema nanese neposredno na penis. Naravne sestavine prodrejo v tkivo penisa in lahko spodbudijo njegov krvni obtok. Mešanica sestavin lahko razširi in odebeli kapilare in žile, kar omogoči večji krvni pritok. Po poročanju naših uporabnikov lahko vsakodnevna uporaba kreme odebeli in poveča penis ter omogoči trdnejše in močnejše erekcije.

Pogosta vprašanja
Ali se Enlargo razlikuje od kapsul in tablet za tovrstno uporabo?
Razlike so velike. Enlargo je nasprotje tabletam in kapsulam, saj se te jemljejo oralno in morajo biti procesirane skozi telo. Enlargo uporabi transdermalni sistem pri katerem sestavine prehajajo neposredno v penis.

Kakšna so navodila za uporabo?
Manjšo količino kreme nanesite na penis in jo nežno vmasirajte na področje celotnega penisa. Za najboljše rezultate jo uporabljajte 8-12 tednov - dvakrat dnevno.

Kdaj bom opazil spremembe?
Spremembe se razlikujejo od posameznika do posameznika, saj so nekateri povedali, da so lahko izboljšavo pri erekciji opazili zelo kmalu, drugi pa šele po daljši uporabi. Pomembno je, da uporabnik nudi izdelku in svojemu telesu dovolj časa, da proces začne delovati.

** Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da se bo z uporabo kreme Enlargo Development Cream v obseg in debelino povečal vaš penis ali da bo povečanje vašega penisa stalno, vaše erekcije pa bodo postale močnejše in trdnejše. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.


 

 

Več informacij
Vsebina 50g
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!