Kopalno olje Sweet Sensation Fifty Shades

Kopalno olje Sweet Sensation Fifty Shades

Lubrikant Silky Caress Fifty Shades

Lubrikant Silky Caress Fifty Shades

Kravata Fifty Shades

Kravata Fifty Shades

Kopalno olje Sweet Sensation Fifty Shades

13,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
I2-E24224

Kratki opis

Ovijte se v opojen in razkošen vonj strasti!

Sweet Sensation je čutno kopalno olje, ki vsebuje Christianove najljubše sestavine: opojno bergamotko, sandalovino in mošus. Zaradi vsebnosti jojobinega in sončničnega olja bo vaša koža po uporabi gladka in mehka na dotik ter prežeta z omamnim vonjem, zato se boste kopeli spominjali še dolgo po koncu vajinih igric.

Za kar najboljši učinek kanite nekaj kapljic olja v tekočo toplo vodo in domišljija vas bo lahko kaj kmalu zanesla v Christianovo kopalnico.

Izdelek je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"S Christianom sediva v njegovi kadi, z obrazom obrnjena drug proti drugemu, najini bradi pa sta potopljeni v peno. Obdaja naju sladek vonj zapeljivega olja." - Anastasia Steele

Sestavine (84% naravne): sončnično olje, lauret 3, izopropil palmitat, parfum, olje semen Simmondsie Chinensis (jojobino olje), henoksietanol, tokoferol, butil fenil metilpropional, limonen, alfa izo metil ionon, linalol, kumarin, hruškova evernija, citral.

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Vsebina 100 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!