Komplet za pare - vibrator Candy & obroček Dante

Komplet za pare - vibrator Candy & obroček Dante

Vibrator BeauMents Doppio

Vibrator BeauMents Doppio

Komplet za pare - vibrator Candy & obroček Dante

59,90 €
Rok dobave:25.9.2020
SKU
I2-E28569

Lastnosti

 • Za pare
 • Stimulacija penisa
 • Stimulacija klitorisa

Kratki opis

 • klitoralni stimulator in erekcijski obroček
 • čas polnjenja: 1,5 h
 • čas delovanja: do 1 ure (ob neprekinjenem delovanju)
 • uporaba z brezžično tehnologijo Bluetooth 4.0

Splošno

 • Več vibracijskih nastavitev
 • Napajanje na polnilec
 • Vodoodporno
 • Telesu prijazno
 • Aplikacija

Komplet Candy & Dante je bil ustvarjen za pare, ki si na erotičnem področju svojega razmerja želijo nekaj več, uporablja pa se lahko tudi skupaj s pametnim telefonom. 

Candy - pameten nosljiv vibrator zanjo

Candy je igračka za razvajanje, namenjena še posebno njenemu klitorisu. Rožnat silikon v katerem je zavit zmogljiv bullet vibratorček se lepo prilega žepku ženskih hlačk, kar pomeni, da ga lahko nosite kamorkoli greste, odlično pa se izkaže tudi v ustih s pomočjo katerih lahko nato draži partnerja - in to na kateremkoli delu telesa. 

Kako deluje?

Candy oživi takoj, ko pritisnite na okrogel gumb v njegovi sredini. Magični krog se razsvetli, kar pomeni, da je pripravljen na uporabo, vi pa v roke vzamete le še svoj pametni telefon in izkoristite vse prednosti aplikacije Magic Motion. 

Aplikacijo si lahko brezplačno naložite v trgovini Google Play ali Apple, nato pa jo uporabljate kar s pomočjo tehnologije Bluetooth, preko katere z vibratorčkom upravljate vi ali ali vaš partner. Njen klitoris lahko zaradi vibratorčka v hlačkah zaživi v ritmu vaše najljubše glasbe, okoliškega zvoka, vnaprej določenih vibracijskih vzorcev, nagibanja telefona ali partnerjeve uporabe Whatsappa; izbira je vaša!

Candy se ob izpraznitvi napolni s pomočjo magnetnega polnilca, ki je priložen izdelku. V priloženi škatlici boste našli tudi navodila za uporabo, ki vam bodo povedala več o uporabi pripomočka z aplikacijo Magic Motion.

Dante - pameten erekcijski obroček zanj

Ste vedeli, da erekcijski obročki niso namenjeni le utrditvi erekcije, temveč tudi ubijalskim orgazmom? Dante vam bo dokazal prav to! Dante je namreč izjemno napreden erekcijski obroček, ki se lahko uporablja  z ali brez priloženega bullet vibratorčka. Ta deluje na vgrajeno baterijo, ki se jo lahko napolni s pomočjo priloženega polnilca in tako izkusi do 1 ure neprekinjenega vibracijskega delovanja.

Kako deluje?

Bullet vibratorček se lahko poveže s pametnim telefonom, na katerem je nameščena aplikacija Magic Motion, preko katere se lahko prehaja med različnimi vibracijskimi vzorci in to z le enim samim drsom po ekranu telefona. Uprabniki lahko spreminjajo tudi intenzivnost vibracij in to kar z zvočnim ukazom - in to je šele začetek.

Obroček vsebuje tudi senzor, ki zazna vaš položaj med ljubljenjem ter intenzivnost, trajanje in kakovost spolnega nastopa, kar si lahko ogledate na aplikaciji. In Dante nikoli ne laže. 

Opomba: Aplikacija Magic Motion se lahko uporablja s pametnimi telefoni s programsko opremo iPhone 4S ali Android 4.3 (in z vsemi novejšimi modeli, vključno s tabličnimi računalniki). 

 

Več informacij
Blagovna znamka Magic Motion
Material ABS/silikon
Napajanje USB priključek
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!