Komplet dveh vibratorjev za na jezik Tonguer

Komplet dveh vibratorjev za na jezik Tonguer

Klitoralni stimulator OhMibod Club Vibe 2.OH

Klitoralni stimulator OhMibod Club Vibe 2.OH

Vibrator Twin Orb

Vibrator Twin Orb

Komplet dveh vibratorjev za na jezik Tonguer

20,00 €
 
Rok dobave:.1.2.2021
SKU
I2-E21314

Kratki opis

Spremenite svoj jezik v vibrator!

S pomočjo te vroče erotične igračke lahko sedaj svoj jezik spremenite v vibrator ter svojemu partnerju nudite obilico užitka kjerkoli se ga dotaknete z jezikom. Najboljše pri tem pa je, da sta v kompletu dva vibratorčka, tako da si napravice ni potrebno izmenjavati, ampak lahko do užitka prideta istočasno!

Izdelki podjetja Feelz Toys so narejeni iz 100% medicinsko razgradljivega silikona, ki se lahko pohvali z izjemno kakovostjo, saj je prav ta material najbolj primeren in varen za izdelavo erotičnih izdelkov.

Silikon je na dotik skoraj tako mehak kot človeška koža, poleg tega pa se hitro segreje in ohrani temperaturo dlje kot ostali materiali. Je tudi brez vonja, okusa, ni porozen in ne vsebuje mehčalnih sredstev, poleg tega pa je tudi hipoalergen in ga je preprosto očistiti le z malo tople vode in nežnega mila.

Izdelki Feelz Toys so najbolj inovativni, okolju prijazni in varni erotični izdelki, ki so trenutno dostopni na trgu erotičnih izdelkov, prav tako pa imajo certifikat CE in ustrezajo vsem potrebnim standardom.

Z igračkami Feelz Toys lahko uporabljate le lubrikante na vodni in NE silikonski osnovi.
 

Več informacij
Blagovna znamka Feelz Toys
Material Silikon
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!