Kapsule AndroPharma Vigor

Kapsule AndroPharma Vigor

Gel za močnejšo erekcijo Viamax Maximum

Gel za močnejšo erekcijo Viamax Maximum

Gel za močnejšo erekcijo Power Glide On

Gel za močnejšo erekcijo Power Glide On

Kapsule AndroPharma Vigor

25,00 €
Rok dobave:31.1.2019
SKU
SK1793

Kratki opis

Proizvajalec legendarnih tablet AndroPharma Vigor ponuja formulo s sestavino Bioperine™.

Edinstvene tablete AndroPharma vsebujejo formulo iz mace in arginina, ki sta znana po svojih blagodejnih učinkih na zmožnost izjemnega delovanja moškega telesa. Ne le to, tablete se lahko pohvalijo tudi z izjemno vsesplošno sestavo, saj vsebujejo obilico vitaminov in zelišč, npr. vitamina B3 (niacin) in cinka ter maco, L-arginin, želatino, ginkgo, cinkov sulfat, ginseng in bioperin ter barvila. Pa še najboljše: zaradi preproste oblike je kapsule tudi izjemno lahko zaužiti, saj kar zdrsnejo po grlu!

Pozor! Ob nakupu dvomesečne zaloge izdelka prejmete 5%, pri nakupu štirimesečne pa kar 15% popust!

Uporaba: Tablete so primerne le za odrasle moške. Vzemite 1 kapsulo na dan, najbolje med zajtrkom. Tablet ne žvečite in grizite in ne zaužijte več kot 2 kapsuli na dan. Da bi dosegli kar najboljše rezultate, jemljite neprekinjeno vsaj dva meseca. Na vsake štiri mesece naredite enomesečni premor in med tem obdobjem tablet ne uživajte. Prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo prehranjevanje. Ne prekoračite dovoljenega odmerka. Uživajte le na način, ki je opisan v navodilih.

Shranjevanje: Shranjujte na sobni temperaturi (20 - 25 °C). Hranite na temnem in suhem mestu in izven dosega sončne svetlobe. Ne zamrzujte. Ne uporabljajte v primeru, da je embalaža poškodovana ali raztrgana.

Opozorilo: Priporočamo, da se pred uporabo posvetujete z zdravnikom. Ni primerno za mlajše od 18 let. Ni priporočljivo jemati v stresnih situacijah. Hranite izven dosega otrok. V primeru, da jemljete zdravila za redčenje krvi ali ste v postopku zdravljenja se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Več informacij
Blagovna znamka AndroMedical
Vsebina 30 tablet za 1 mesec
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!