Fleshjack Vibro Pink Bottom Touch

Fleshjack Vibro Pink Bottom Touch

Masturbator Erolution

Masturbator Erolution

Fleshlight - Shower Mount

Fleshlight - Shower Mount

Fleshjack Vibro Pink Bottom Touch

79,90 €
Rok dobave:8.6.2020
SKU
I2-E21728

Kratki opis

Občutite užitke vibrirajočega analnega seksa s pomočjo vložka Fleshjack Vibro Pink Bottom Touch!

Nestrpno pričakovana izdaja Vibra je velik korak naprej, ki ga kupci dobijo v čudoviti, svetleči Fleshjack Vibro embalaži. Vibro Pink Bottom Touch je naravnost osupljiv, saj je oblikovan kot analni kanal, ki poleg tega še vibrira!

Vsak paket vsebuje rožnat vložek za masturbiranje z imenom Pink Bottom Touch Sleeve, po meri narejen plastični kovček, 3 kroglične nastavke Fleshlight in komplet desetih dodatnih krogličnih baterij.  

Več o Fleshlight-u:


Proizvajalec Fleshlight je s svojo široko paleto masturbatorjev naredil pravo revolucijo na področju spolnih igrač za moške. Igrače Fleshlight so se hitro prijele in so danes najbolj prodajan masturbator po celem svetu.

Po izgledu je podoben ročni svetilki, v njej pa je skrivnost za katero veste samo vi!

Vložek je narejen iz patentiranega materiala Real Feel Superskin® - materiala, ki vam ponuja svilnato nežnost in nudi občutke, ki so skoraj identični pravemu seksu, če ne celo boljši!

Masturbator je enostaven za uporabo, čist in 100% varen. Namenjen je za večkratno uporabo in je narejen iz kvalitetnih materialov katerih vam bodo, ob pravilni uporabi in vzdrževanju, nudili užitke leta in leta. Da bi dosegli še pristnejši občutek, vložek pred uporabo segrejte s toplo vodo!

Vložka nikoli ne umivajte z milom, uporabljajte pa SAMO lubrikante na vodni osnovi!

5 glavnih razlogov zakaj kupiti Fleshlight:

 1. Sami imate kontrolo: kadarkoli in kolikor si želite - Fleshlight vam je vedno pri roki, da vas zadovolji in vam izpolni želje in fantazije.
 1. Noben drug izdelek se po pristnosti ne približa bolj kot Fleshlight: mehak, upogljiv material Real Feel Super Skin® je bil narejen prav z namenom, da se čim bolj približa občutku pravega seksa.
 1. Izboljšajte vzdržljivost: Ne glede na to ali ste pravi Casanova ali pa šele začetnik, prostora za izboljšanje je vedno dovolj. Testirajte svoje spretnosti, preizkusite nove tehnike in se testirajte koliko časa zdržite v Fleshlight-u, ki je narejen posebej za to, da vam nudi največje užitke.
 1. Varni spolni odnosi: Fleshlight vas laho odvrne od promiskuitete in s tem nevarnosti SPB. V kolikor imate težave pri iskanju varnega partnerja, čakate na pravega partnerja ali pa rabite več spolnosti kot vaš partner, Fleshlight je tu, da vas zadovolji.
 1. Doživljenski užitek: S pravilnim vzdrževanjem in uporabo, vam bo Fleshlight služil mnogo let!

Pogosta vprašanja:

  • Kako velik je Fleshlight?
   Dolg je 25 cm, premer pa ima 10 cm.
  • Ali potrebuje baterije?
   Ne. Fleshlight za delovanje ne potrebuje baterij ali elektrike.
  • Ali so Fleshlight vložki narejeni iz lateksa, plastike ali silikona?
   Fleshlight vložki so narejeni iz prav posebnega materiala imenovanega Real Feel Super Skin®. Sestavine materiala so patentirana skrivnost, saj se noben drug material niti ne približa tako realnim občutkom, niti ni tako vzdržljiv. Material je tako dober, da se ga ne da opisati z besedami!
  • Kakšen je najboljši način čiščenja Fleshlighta?
   Vložek se enostavno spere s curkom tople vode in se nato dobro posuši. Nikar ne uporabljajte mila.
  • Kako se Fleshlight najbolje posuši?
   Vložek dobro stresite, tako da je vložek čim bolj suh in ga nato postavite na zračno mesto (npr. blizu okna ali ventilatorja). Za hitro sušenje pa potisnite v vložek tanko krpo, iz enega konca skozi drugega. Ko vložek vrnete v držalo pustite pokrovčke odprte, da lahko zrak kroži.
  • Ali se Fleshlight lahko uporablja v banji?
   Da, Fleshlight lahko uporabljate med tuširanjem ali v banji. Če se vložek zmoči z vodo ni problematično, poskrbite le za to, da milo ne pride v stik z vložkom, saj ga lahko poškoduje.
  • Ali lahko uporabljam kondom?
   Za uporabo Fleshlighta vsekakor ne potrebujete kondoma (razen v primeru, da jo delite!), če ga pa želite pa to lahko storite. Kondom ne bo poškodoval Fleshlighta.
  • Zakaj je vložek po čiščenju še vedno malce lepljiv?
   Z vložkom ni nič narobe! Vložek se lahko shranjuje v lepljivem stanju, lahko pa ga posujete z moko in vložek ne bo več lepljiv. Ko pride čas uporabe ga enostavno sperite, nanesite lubrikant in uživajte.
  • Kakšne vrste lubrikantov naj uporabljam?
   Priporočamo, da uporabljate lubrikante na vodni osnovi. Lubrikanti na oljni osnovi se NE SMEJO uporabljati, saj počasi uničijo material. V primeru uporabe napačnega lubrikanta ne morate zahtevati povračila kupnine zaradi napake na materialu!
  • Na vložku so se pojavile črne pike!
   To se lahko zgodi, če je vložek moker shranjen v prostoru, ki ni prezračevan. Vložek očistite z isopropilnim alkoholom.
  • Sem prestar za uporabo Fleshlighta?
   Nikakor! Po raziskavah uporabljajo Fleshlight moški med starostjo 20 in do poznih 50 letih ali še kasneje!

Več o navodilih za uporabo in čiščenju masturbatorja Fleshlight preberite TUKAJ.

 

Več informacij
Blagovna znamka Fleshlight
Material ReelFeel Superskin®
Fleshlight kolekcije Fleshjack
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!