Dvojni vibracijski obroček za penis Spartacus

Dvojni vibracijski obroček za penis Spartacus

Masažnik prostate Hugo

Masažnik prostate Hugo

Vaginalne Keglove kroglice Nomi Tang

Vaginalne Keglove kroglice Nomi Tang

Dvojni vibracijski obroček za penis Spartacus

27,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
I3-N9875

Kratki opis

Dvojni vibracijski obroček za penis z izrastkom za njen užitek.

Ta mogočni dvojni vibracijski obroček za penis z izoblikovanim izrastkom lahko zadovolji njo in njega, saj ga je moč uporabljati na kar štiri različne načine!

Oblikovan je tako da lahko zadovolji oba partnerja ter do vrhunca hkrati ponese njo in njega. Narejen je na principu združevanja štirih izdelkov (dvojni obroček za penis in moda s funkcijo vibriranja ter klitoralnim stimulatorjem), ki ga je na penis izredno preprosto namestiti, saj se njegova ergonomska oblika udu prilega na izjemen način. 

Inovativna oblika združuje dve kroglici. Prva je nameščena v vodoravnem položaju ter se nahaja na spodnjemu erekcijskemu obročku, kjer na področje mod pošilja izjemno prijetne vibracije. Slednje bodo med penetracijo dosegle tudi vašo partnerko ter ji skupaj z okrepljenim premerom vašega penisa, ki bo posledica erekcijskega rokava, počasi odkrile razsežnost imntimne naslade. 

Druga kroglica, ki se nahaja na zgornjem obročku, bo po celotni dolžini penisa poslala sladke vibracije, ki bodo ljubkovale njen klitoris ter z žametno mehkim silikonom, ki se lepo prilagodi oblinam njenega telesa, poskrbele, da bo odkrila nov pomen besede orgazem. Tudi partner bo pri tem pridobil precejšnjo prednost, saj bosta erekcijska obročka, ki se bosta oklepala njegovih mod in penisa ugodno podaljšala spolni odnos ter tako poskrbela, da bo erekcija daljša in trša, končni vrhunec pa zato še bolj sladek. 

  • Napajanje: priložene baterije 2x LR1130 + 3x LR44
  • Čiščenje: v vodi z nežnim milom

Prednosti izdelka:

  • izjemno mehka sestava iz 100% medicinsko razgradljivega silikona
  • preprosto čiščenje
  • užitek zanjo in zanj
  • telesu prijazen, saj ne vsebuje ftalatov
  • dve vibracijski kroglici za moda in penis
Več informacij
Blagovna znamka Adrien Lastic
Material ABS/silikon
Napajanje 3xLR44 (priložene)
Dolžina 16,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!