Dildo s kožico Real Boy

Dildo s kožico Real Boy

Prostoročni klitoralni vibrator Eva II

Prostoročni klitoralni vibrator Eva II

Masažnik P-točke Spotty

Masažnik P-točke Spotty

Dildo s kožico Real Boy

60,90 €
Rok dobave:14.8.2020
SKU
I2-E25846

Kratki opis

Če si želite kar najboljši približek penisa, boljšega od Real Boyja preprosto ni mogoče najti!

Če iščete nekaj več od običajnega dilda, potem boste to v Real Boyju zagotovo našli. Ta izjemni dildo se ponaša tako v temni kot tudi v svetli različici in tako zagotavlja možnost užitka za vse okuse.

Dildo Real Boy predstavlja novost na trgu erotičnih igračk, saj je sestavljen iz trde notranjosti in mehke zunanjosti, kar pomeni, da je prav tako kot penis pravega moškega! Poleg dilda dobite tudi snemljivo kožico, ki se mu lepo prilega in zaradi oprijema, ki ga namestite okoli mošnje omogoča preprosto uporabo. Še več, na spodnjem delu penisa je tudi vakuumski nastavek s katerim lahko dildo namestite na skoraj vsako površino. Se sprašujete kaj boljšega bi si sploh še lahko želeli?

Dildo lahko uporabljate tako z kot tudi brez kožice, slednja pa je tako zelo čvrsta da jo lahko uporabljate tudi individualno in z njo odkrijete nepozabne občutke masturbiranja! Rebrasta površina znotraj in zunaj kožice nudi neizmeren užitek h kateremu pripomoreta tudi mehkoba in raztegljivost materiala TPE iz katerega je narejena.

Pozor: izdelka ne uporabljajte s izdelki iz lateksa! Uporabljajte le z lubrikanti na vodni osnovi. Izdelek ni nadomestek kondoma. Kožico in dildo shranjujte ločeno. Očistite z blagim milom in vodo.

Prednosti:

  • dildo s snemljivo kožico
  • izdelek se lahko uporablja skupaj ali ločeno
  • vodoodporen
  • mehak material
  • tekstura, ki močno spominja na teksturo pravega penisa

 

 

Več informacij
Blagovna znamka Perfect Fit
Material TPE
Dolžina 19 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!