BluErect

BluErect

JO Stimulacijski gel za bradavičke

JO Stimulacijski gel za bradavičke

Krema za podaljšanje njenega orgazma Viamax

Krema za podaljšanje njenega orgazma Viamax

BluErect

28,50 €
 • Kupite 2 vsakega za 27,08 € in prihranite 5%
 • Kupite 4 vsakega za 24,80 € in prihranite 13%
 • Kupite 6 vsakega za 24,23 € in prihranite 15%
 • Kupite 10 vsakega za 22,52 € in prihranite 21%
Rok dobave: 26.3.2019
SKU
BE001

Lastnosti

 • Za moške

Kratki opis

 • erekcijske tabletke
 • za moške
 • za mlajše in starejše
 • na naraven način izzove najtrše in najdolgotrajnejše erekcije
 • na voljo brez obiska zdravnika ali lekarne
 • vsebuje: Cordyceps Sinensis, ginseng, ginkgo biloba, rdečo malino, divji jam, šopasti česen in žižulo

Trg erekcijskih tablet je potreboval osvežitev. Potreboval je modro tabletko, ki bi bila primerna tako za mlajše kot tudi starejše moške in bi ob zaužitju izzvala kar najtrše in najdolgotrajnejše erekcije s katerimi bi se v postelji lahko izkazali za prave žrebce. Iz tega se je rodil BluErect. Kombinacija zdravilne gobe Daljnega vzhoda (Cordyceps Sinensis), ginsenga, ginkga bilobe, rdeče maline, divjega jama, šopastega česna in žižule je tako združena v ta eliksir narave s katerim lahko spremembo dosežete na 100% naraven način in to brez obiska zdravnika ali lekarne!

Cordyceps Sinensis je znana tudi pod imenom zdravilna goba Daljnega vzhoda, saj jo v tibetanski in kitajski medicini že več stoletij uporabljajo kot medicinsko sredstvo za odpravljanje penilnih in erektilnih težav ter tegob s kratkim trajanjem erekcije, vendar pa naj bi pomagala tudi pri zdravljenju 21 drugih bolezni.

Ginkgo Biloba se v ZDA uvršča na lestvico najbolje prodajanih zelišč vseh časov, saj se že vrsto let uporablja za zdravljenje različnih tegob, vendar pa je v zadnjem času opaziti tudi čedalje večji porast sestavine v izdelkih za izboljšanje erekcije, saj naj bi ugodno vplival na dvig spolne sle in težave z erektilno disfunkcijo

Ginseng vsebuje ginsenzoid, ki ga v Aziji že več tisočletij uporabljajo za zdravljenje impotence, kot afrodiziak in kot stimulans, študija Medicinske fakultete Univerze Illinois pa je pokazala, da ta neverjetna korenina močno vpliva tudi na libido in izboljšuje spolni nastop ter krepi in utrjuje penis

Divji jam se širom sveta nahaja v kar 600 različnih oblikah, vendar pa je užitnih le 12. Po okusu so nekoliko trpke, zato jih običajno najdemo v kombinaciji z drugimi sestavinami, ki niso tako intenzivnega okusa ali kot dodatek tabletam za dvig spolne energije in spolne sle pri obeh spolih

Šopasti česen se morda res ne sliši kot zdravilo, temveč kot dodatek jedem, vendar pa se že od nekdaj uporablja kot pomemben afrodiziak na področju dvigovanja spolne sle ter celo pri zdravljenju erektilnih težav.

Rdeča malina je še ena izmed rastlin, ki preseneča po svojem učinku, saj so večinoma znane samo njene kulinarične lastnosti, nič pa ni govora o njenih blagodejnih učinkih na krvni obtok ter odpravljanje urinarnih težav, ki pri spolnem zdravju pogosto igrajo pomembno vlogo. 

Žižula s svojim pozitivnim učinkom na povečanje pretoka krvi v telesu ter krepitev mišične moči odlično zaokrožuje preostalo zbirko izjemnih sestavin ter hkrati skrbi tudi za odpravljanje tesnobe, ki tako pogosto igra vlogo pri odpravljanju erektilnih težav. 

Navodila za uporabo: 1 tableto BluErecta vzemite skupaj s tekočino na vsake 3 dni in sicer 30-90 minut pred spolno aktivnostjo. Ne prekoračite priporočenega odmerka.

Opozorilo: V primeru, da jemljete kakršnakoli zdravila, se morate pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom. Ni primerno za osebe mlajše od 18 let. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Hraniti izven dosega otrok. Učinkovitost izdelka lahko pri posameznikih variira. V primeru neželenih učinkov takoj prenehajte z uporabo tablet. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

Več informacij
Vsebina 4 kapsule po 300mg
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!