Analni masturbator AnalFckr Anal Fantasy

Analni masturbator AnalFckr Anal Fantasy

Masturbator ZINI Dib Bang Bang

Masturbator ZINI Dib Bang Bang

VërSpanken - vložki

VërSpanken - vložki

Analni masturbator AnalFckr Anal Fantasy

39,90 €
Rok dobave:25.9.2020
SKU
I2-E22306

Kratki opis

Z analnim masturbatorjem znamke Erolution boste spoznali, da lahko sanje o spolni nasladi postanejo resničnost.

Masturbiranje je zdravo in izpopolnjujoče. Kolekcija revolucionarnih in realističnih izdelkov znamke Erolution bo poskrbela za zadovoljitev potreb vsakega moškega. 

Material
Masturbatorji znamke Erolution so narejeni iz materiala Feelsoft™. Ergonomska oblika izdelka in edinstvena narebrena zunanjost masturbatorja poskrbita za preprost oprijem, preprečujeta pa tudi drsenje. Realistična struktura tunelčka v notranjosti bo poskrbela za eksploziven vrhunec vsakega moškega. Izredno kakovosten material izdelka je bil narejen za princip večkratne uporabe in ne vsebuje ftalatov in lateksa. 

Kako uporabljati izdelek?
Na svoj penis, na vstopno točko masturbatorja in v tunelček nanesite precejšnjo količino lubrikanta na vodni osnovi, saj boste tako poskrbeli za maksimalno udobje. V masturbator Erolution penetrirajte tako kot bi to storili med spolnim odnosom. S stiskanjem črne zunanjosti masturbatorja boste dosegli sesajoč učinek, ki bo poskrbel za intenzivne občutke s katerimi boste doživeli neverjeten vrhunec.
Opomba: z masturbatorjem Erolution lahko uporabite le lubrikante na vodni osnovi, kot so npr. Yes, Geisha ali Cobeco Body Lube. Omenjeni lubrikanti so kompatibilni z izdelki Erolution, medtem ko lahko lubrikanti na oljni ali silikonski osnovi poškodujejo material Feelsoft™.

Navodila za čiščenje
Masturbator Erolution je preprosto očistiti. Izdelek morate po vsaki uporabi očistiti z anti-bakterijskim milom in vodo, nato pa ga z mehko bombažno brisačo popivnajte do suhega in pustite, da se do konca posuši na zraku. Masturbator lahko vzdržujete tudi s pomočjo natiranja s kakršnimkoli pudrom za telo s čimer boste ohranili njegovo prvotno mehkobo in poskrbeli, da se material Feelsoft™ ne bo sprijemal. Masturbator hranite v priloženem mošnjičku in na suhem in hladnem mestu. 

Značilnosti
Premer tunelčka: 1,7 cm
Dolžina tunelčka: 16,5 cm
Barva: black
Tekstura: anal fantasy 

Vsebina
• masturbator Erolution
• Škatlica za shranjevanje
• Mošnjiček za shranjevanje
• Knjižica z navodili za uporabo 

Erolution: novost pri masturbaciji moških.
 

Več informacij
Blagovna znamka Erolution
Material Feelsoft™
Dolžina 16,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!