Analni lubrikant At Ease Fifty Shades

Analni lubrikant At Ease Fifty Shades

Lubrikant na vodni osnovi Fifty Shades

Lubrikant na vodni osnovi Fifty Shades

Lubrikant Durex Play Massage 2 v 1 Sensual 200ml

Lubrikant Durex Play Massage 2 v 1 Sensual 200ml

Analni lubrikant At Ease Fifty Shades

9,90 €
Rok dobave:25.9.2020
SKU
I2-E24226

Kratki opis

Za zagotavljanje spolzkosti in udobja med analnimi spolnimi igricami.

S pomočjo analnega lubrikanta At Ease v steklenički na pritisk boste lahko v svojih intimnih igricah maksimalno uživali v udobju, ki prihaja iz uradne kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James.

"To je lubrikant." Nanesel ga je še nekaj več. Trudila sem se, da se ne bi zvijala pod njim, vendar mi je srce tako močno tolklo, moj utrip pa je postajal čedalje hitrejši, ko sta me prevzeli sla in pričakovanje slutenega." – Anastasia Steele

Sestava lubrikanta je precej gosta in luksuzna ter omogoča mehak in vlažilen učinek, zaradi katerega bodo vaše analne igrice še toliko bolj prijetne. Lubrikant vsebuje aloe vero, ki zagotavlja vlažnost in mehkobo, vodna osnova lubrikanta pa poskrbi za čudovito gost in svilnat sloj na vaši koži, ki med analnimi spolnimi igricami zagotavlja še dodatno udobje.

Na želeno mesto na vašem ali partnerjevem telesu in pa morda celo na vašo erotično igračko, nanesite velikodušno količino analnega lubrikanta At Ease in si zagotovite izjemno spolzkost in neverjetno udobje.

Izdelek je primeren za vegetarijance ter za uporabo s kondomom in ne vsebuje aspartama, glicerina ali parabenov.

Sestavine: voda, monopropilen, glikol, hidroksietil, celuloza, kalijev sorbat, fenoksietanol, karbomer, sok iz izvlečka listov aloe vere, citrična kislina
 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Vsebina 100 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!