Analni čep/kroglice BBalls Duo

Analni čep/kroglice BBalls Duo

Analni čep Glas Pacifier

Analni čep Glas Pacifier

Analni čep za začetnike Rubber Works

Analni čep za začetnike Rubber Works

Analni čep/kroglice BBalls Duo

34,90 €
Rok dobave:12.6.2020
SKU
Analni čep/kroglice BBalls Duo

Kratki opis

Izdelek za moške in ženske, ki ga lahko uporabljate kot vaginalne kroglice ali kot analni čep!

BBalls se lahko uporablja kot vaginalne kroglice ali kot analni čep, ki se odziva na vaše gibe! Izdelek je narejen v obliki dveh kroglic, ki sta med seboj spojeni in povezani z rahlim razmakom, kar ob vstavitvi sproži neverjetne občutke. Majhne uteži znotraj kroglic se premaknejo z vsakim posameznim gibom ter tako omogočajo cel spekter občutij, od nežnih pa vse do izjemno intenzivnih. Z njim se ne more primerjati prav nobena tovrstna igračka!

Uteži v kroglicah za svoje gibanje ne potrebujejo prav nikakršnega električnega napajanja, tako da lahko zagotavljajo večurni užitek, ne glede na to, če jih uporabljate skupaj s partnerjem ali pa jih kot svojo majhno skrivnost v sebi prenašate kar cel dan. Kroglice BBalls ne oddajajo nobenega zvoka, poleg tega pa jih lahko zaradi njihove praktične oblike pod svojimi oblačili diskretno nosite kar cel dan. Zaradi svoje velikosti so primerne za uporabnike, ki so nekoliko bolj podkovani v rabi tovrstnih erotičnih pripomočkov, saj nudijo čudovit občutek "polnosti".

Analno-vaginalni čep v obliki kroglic je narejen iz 100% medicinsko razgradljivega silikona in ABS plastike, ki sta telesu prijazna in nimata vonja, poleg tega pa ju je tudi lahko očistiti.

Uporaba BBalls med spolnim odnosom lahko iz vas ali vašega partnerja/partnerke izvabi neverjetna občutja ekstaze. Bolj divje, ko bo vaše ljubljenje, bolj intenzivni in razburljivi bodo tudi vrtljaji kroglic, ki bodo sledili premikanju vašega ali partnerjevega/partnerkinega telesa. V primeru, da bo kroglice uporabil on kot analni čep, bo lahko užival v vzburljivemu masiranju anusa in prostate. Če bo kroglice uporabila ona, bo lahko partner občutil, kako čudovito ozka je zaradi uporabe postala njena nožnica, v dražečih občutjih pa bo lahko med spolno aktivnostjo uživala tudi ona.

Še nekaj nasvetov:

  • Pred prvo in po vsaki uporabi izdelek očistite s toplo vodo in nežnim milom, še bolj primeren za to pa je čistilec erotičnih igračk.
  • Za večji užitek pri uporabi izdelka uporabite nekaj kapljic lubrikanta, vendar pazite, da bo slednji narejen na VODNI osnovi.
Več informacij
Blagovna znamka Fun Factory
Material Silikon
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!