E-obvestila

Vašega zaupanja ne bomo izkoristili. Na oddani naslov boste prejemali izključno informacije o naših akcijah in novostih.

Subscribe to RSS Feed

Vroča ponudba

Vroča ponudba

Pasante Trim 12's

Pasante Trim 12's

Cena: 6,90 €
Pasante Regular 12's

Pasante Regular 12's

Cena: 6,90 €

Novi izdelki

Modela za peko piškotov Cocky
Analni čep Precious Metals Gold
       

Nastavljive ščipalke za bradavičke Fifty Shades

Več slik

Podrobnosti izdelka

Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Kovina
Dolžina 8,3 cm

Ocena izdelka:

Podajte prvi mnenje o tem izdelku

Kategorija: Za prsi  50 odtenkov sive  ♥ Sexy DARILA ♥  Fifty Shades of Grey  

Dobava: Na zalogi  

Rok Dobave: takoj

Cena: 16,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.85 € točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Dodaj v košarico

Kratek opis

Potopite se v sladko-boleče užitke in se izgubite v postopnem porastu občutij, ki nastopijo med uporabo ščipalk za bradavičke.

Opis izdelka

Potopite se v sladko-boleče užitke in se izgubite v postopnem porastu občutij, ki nastopijo med uporabo ščipalk za bradavičke. S pomočjo možnosti nastavitve ščipalk med njihovo nošnjo boste lahko stopnjevali pritisk na bradavičke in preizkušali njihovo občutljivost, vse dokler partnerja ne boste dobesedno rotili za erotično odrešitev.

Ščipalke za bradavice so močne, vendar hkrati zagotavljajo tudi izjemno nežnost. Ker so nastavljive, lahko z njimi bradavičke priščipnete z ravno pravšnjo mero pritiska s katerim boste postopoma izkusili prijetno in toplo občutje, ki se bo počasi razvilo v vzburljivo bolečino. Na vsako izmed ščipalk so pritrjene tudi kovinske uteži, ki bodo vašim bradavičkam z vsakim majhnim posameznim nihanjem zagotovile še dodatna božanska občutja. Mehak silikon bo nekoliko zmanjšal moč ščipalk, tako da boste med igricami lahko uživali v gibanju uteži in v količini ravno pravšnjega pritiska.

Prednost nastavljivih ščipalk za bradavičke se skriva tudi v popolnem nadzoru, ki je tako v vaših rokah, saj ni ščipalka nikoli premočna in vedno zagotavlja ravno pravšnjo mero sladke bolečine. Tudi oprijem ščipalk lahko med nošnjo zlahka prilagodite in ga v primeru prevelike bolečine takoj popustite.

Pripomoček je idealen za uporabo med postopno igro čutov, saj lahko vaš erotični odziv s pomočjo potega za uteži takoj okrepite, poleg tega pa lahko skupaj s ščipalkami uporabite tudi vibrator, ki bo skozi vaše bradavičke poslal slastne in skorajda nevzdržne valove užitka.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobril sam avtor znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Te povzročajo tako užitek kot bolečino", je zamrmral Christian. Sprva mi je pripel le eno ščipalko, nato pa še drugo, tako da so moje prsi zapele z zvokom sladke, sladke bolečine… in občutek je bil tako dober. – Christian Grey in Ana Steele

 

Napišite svoje mnenje

Ocenjujete izdelek: Nastavljive ščipalke za bradavičke Fifty Shades

Kako bi ocenili ta izdelek? *
  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
OcenaMogoče si želite...

Ščipalke Barry Bite

Ščipalke Barry Bite

69,96 €
     

Če boste izdelek naročili v
13h 55min boste izdelek prejeli v
pon, 23.04.2018

Najboljši v kategoriji

Vitkost.net -> preskoci h3


Kaj so točke zvestobe?

Vrednost točk zvestobe je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in se sešteva. Po opravljenem nakupu se vam pridobljene točke pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.