E-obvestila

Vašega zaupanja ne bomo izkoristili. Na oddani naslov boste prejemali izključno informacije o naših akcijah in novostih.

Subscribe to RSS Feed

Vroča ponudba

Vroča ponudba

Pasante Trim 12's

Pasante Trim 12's

Cena: 6,90 €
Pasante Ribbed 12's

Pasante Ribbed 12's

Cena: 6,90 €

Novi izdelki

Brezžična enota Mystim Cluster Buster Starterkit
Klitoralni stimulator Zumio
       

YES! - feromoni za moške

Podrobnosti izdelka

Vsebina 29,5 ml

Ocena izdelka:

Podajte prvi mnenje o tem izdelku

Kategorija: Feromoni  

Dobava: Na zalogi  

Rok Dobave: takoj

Cena: 22,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1.15 € točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Dodaj v košarico

Kratek opis

Osupnite nasprotni spol - izberite Yes!

Opis izdelka

Trg erotičnih izdelkov ponuja čedalje več zanimivosti in ena izmed njih je prav gotovo prijetno dišeča vodica z dodatkom feromonov. Manjšo količino nanesite na kožo ali obleko. Ob uporabi vodice seveda nihče ne obljublja čudežev, toda ne čudite se, če boste opazili več pogledov, flirtanj in na splošno več kontaktov s strani nasprotnega spola.

O feromonih

Živa bitja uporabljajo feromone za medsebojno komuniciranje. Pri večini živali igrajo feromoni bistveno in odločilno vlogo pri izbiri partnerja. Vendar feromoni vplivajo tudi na človeka, kako in v kakšni meri, pa dolgo nismo vedeli.

Šele leta 1986 so odkrili človeške seksualne feromone. Ugotovili so, da človek zaznava feromone preko vomeronazalnega organa (VNO), ki se nahaja v predelu nosne votline. Velikost tega organa je pri ljudeh različna, meri od 2.5 do 0.5 mm. Do človeka, ki ima visok nivo feromonov lahko čutimo določeno naklonjenost in tako so feromoni lahko razlog za to, da vam je nekdo všeč, pa mogoče še niste niti spregovorili z njim.

Naši uporabniki so poročali, da so se za uporabo feromonov odločili, ker:

  • so želeli povečati svojo spolno privlačnost,
  • so želeli izboljšati svojo samozavest in samopodobo,
  • so želeli ponovno vzbuditi strasti v paru, saj je njuna spolna aktivnost šepala ali pa je prišlo do monotonosti v postelji;

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi izdelka YES! na sebi opazili več pogledov, flirtanj in na splošno kontaktov s strani nasprotnega spola, kakor tudi ni nujno, da bo izdelek povečal vašo spolno privlačnost, izboljšal vašo samozavest in samopodobo ter vzbudil strast v paru. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

 

Napišite svoje mnenje

Ocenjujete izdelek: YES! - feromoni za moške

Kako bi ocenili ta izdelek? *
  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
OcenaČe boste izdelek naročili v
2h 46min boste izdelek prejeli v
tor, 29.05.2018

Najbolje prodajani izdelki

Vitkost.net -> preskoci h3


Kaj so točke zvestobe?

Vrednost točk zvestobe je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in se sešteva. Po opravljenem nakupu se vam pridobljene točke pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.