E-obvestila

Vašega zaupanja ne bomo izkoristili. Na oddani naslov boste prejemali izključno informacije o naših akcijah in novostih.

Subscribe to RSS Feed

Vroča ponudba

Vroča ponudba

PASANTE EXTRA SAFE 12'S

Pasante Extra Safe 12's

Cena: 6,90 €
Pasante Trim 12's

Pasante Trim 12's

Cena: 6,90 €

Novi izdelki

Konfeti z motivom penisa
Vibrator Macaroon
       

VigRX kapsule

Podrobnosti izdelka

Vsebina 60 kapsul - za 1 mesec

Ocena izdelka:

Kategorija: Izdelki za erekcijo  Povečanje penisa  

Dobava: Ni na zalogi  

Rok Dobave: 5 dni

 • Kupite 2 za 49,45 € za kos in prihranite 10%
 • Kupite 3 za 46,63 € za kos in prihranite 16%
 • Kupite 4 za 43,73 € za kos in prihranite 21%
 • Kupite 5 za 40,98 € za kos in prihranite 26%
 • Kupite 6 za 38,32 € za kos in prihranite 31%
 • Kupite 12 za 37,91 € za kos in prihranite 31%
Cena: 54,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 2.75 € točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Dodaj v košarico

Kratek opis

Bi imel večji penis v dolžino in obseg, dolgotrajne erekcije in bi rad vzpostavljal erekcijo na ukaz?

Opis izdelka

Predstavljaj si, da imaš večji penis v dolžino in obseg ter lahko vzpostaviš erekcijo na ukaz, slednje pa so res dolgotrajne... Kako bi to vplivalo na tvojo samozavest?

Si naveličan sramu med ljubljenjem zaradi velikosti svojega penisa in bi rad doživel boljši seks?


VigRX™ ponuja:

 • Formulo sestavin, ki so sestavljene na način, da lahko nudijo dobre rezultate.
 • Zelo kakovostne naravne sestavine.

 
 

ANATOMIJA PENISA

Penis je narejen iz treh ločenih cilindrov. Stranska cilindra se imenujeta Corpora Cavernosa in predstavljata moč penisa pri erekciji. Cilindra sta sestavljena iz dveh komor, ki se raztezujeta in napolnita s krvjo do točke nabrekline, kar povzroči trdnost penisa. Kapaciteta Corpore Cavernose, katere funkcija se z leti zmanjšuje, omejuje velikost in debelino penisa. Tretji cilinder penisa, ki se nahaja med dvema večjima cilindra, se imenuje Corpus Spongiosum skozi katero je sperma ejakulirana.

 

Corpora Cavernosa lahko reagira na stimulacijo zelišč in dodatkov k prehrani.

 

 SESTAVINE

Sestavine med drugimi vsebujejo:

 •  Epimedium Leaf Extract
 • Cuscuta Seed Extract
 •  Ginkgo Biloba Leaf: Ginkgo je starodavno parkovno drevo z dvokrpimi listi in velja za živi fosil – našli so ga namreč v čez 200 milijonov let starih fosilnih ostankih. Njegova domovina je Azija, kjer ga že stoletja gojijo zaradi estetske in zdravilne vrednosti. Čeprav je prišel v Evropo v 17. stoletju, se ga za zdravljenje pri nas uporablja šele zadnjih nekaj desetletij. Z jemanjem ginkga se izboljša prekrvitev ter z njo oskrba s kisikom, glukozo in energijo!
 • Asian Red Ginseng: Ginseng je trajnica, ki raste v vzhodni Aziji in je najbolj znana po tem, da pripomore k boljši vitalnosti, čuječnosti in k spolnemu zdravju. V primeru, da se ga uporablja skupaj z Ginkgom Bilobo, kot v našem primeru, pa prispeva k izboljšanim kognitivnim funkcijam.
 • Saw Palmetto Berry
 • Muira Puama Extract
 • Catuaba Bark Extract
 • Hawthorn Berry

 Vse sestavine prehajajo direktno v moške genitalije in imajo lahko učinek na hormonsko raven, krvni obtok in celice.

Navodila za uporabo:
Dvakrat dnevno po 1 kapsulo. Ena steklenička zadostuje za 30 dni.

Manufactured in Canada

Predstavljeno v: Maxim, Penthouse, FHM, Stuff, Rolling Stone...

Zgornje trditve so bile povzete po virih in raziskavah iz literature:

Approximate reconstructions by B. M. Begović Bego and Z. Zhou, 2010/2011. Source: B.M. Begović Bego, (2011). Nature's Miracle Ginkgo biloba, Book 1, Vols. 1–2, pp. 60–61.

Snitz, B. E.; O'Meara, E. S.; Carlson, M. C.; Arnold, A. M. et al. (2009). "Ginkgo biloba for Preventing Cognitive Decline in Older Adults: A Randomized Trial". JAMA: the Journal of the American Medical Association 302 (24): 2663–70:10.1001/jama.2009.1913

Vellas, B.; Coley, N.; Ousset, P. J.; Berrut, G.; Dartigues, J. F. O.; Dubois, B.; Grandjean, H. L. N.; Pasquier, F.; Piette, F. O.; Robert, P.; Touchon, J.; Garnier, P.; Mathiex-Fortunet, H. L. N.; Andrieu, S. (2012). "Long-term use of standardised ginkgo biloba extract for the prevention of Alzheimer's disease (GuidAge): A randomised placebo-controlled trial". The Lancet Neurology 11 (10): 851:10.1016/S1474-4422(12)70206-5

 Shin HR, Kim JY, Yun TK, Morgan G, Vainio H (2000). »The cancer-preventive potential of Panax ginseng: a review of human and experimental evidence«. Cancer Causes Control 11 (6): 565–576. PMID 10880039

Caso Marasco A, Vargas Ruiz R, Salas Villagomez A, Begona Infante C. (1996). »Double-blind study of a multivitamin complex supplemented with ginseng extract.«. Drugs Exp Clin Res. 22 (6): 323–329. PMID 9034759

Hong B; Ji YH; Hong JH; Nam KY; Ahn TYA double-blind crossover study evaluating the efficacy of korean red ginseng in patients with erectile dysfunction: a preliminary report. J Urol. 2002; 168(5):2070-3 (ISSN: 0022-5347)Department of Urology, University of Ulsan College of Medicine, Asan Medical Center, Seoul, Korea

 

Mnenja uporabnikov

deluje

30.9.10 Janko in Metka

kupil sem ga približno 1 mesec nazaj (za 3 mesece) - takoj ko so izdelek na skrivnosti prejel. Že od drugega dne jemanja sem opazil veliko močnejše poželenje kot ponavadi.. erekcije so bile res izjemno trde :) in med spolnim odnosom penis ni ohlapel kot ponavadi. Oba z ženo sva opazila razliko v velikosti penisa že po parih dneh - v erekciji in ohlapnem stanju. zdaj se mi zdi razlika že kar očitna. Ne vem točno kako vigrx deluje ampak od začetka jemanja se mi je povečala samozavest, občutki med sexom so izjemni, žena pa zadovoljna kot že dolgo ne. Nedvomno ga bom jemal še naprej, ker komaj čakam, da vidim kaj se bo zgodilo :)

super

30.9.10 Vicky Dra

Tablete jemljem 8 tednov. Že po dveh dneh sem občutil veliko sprmembo. Čeprav sem pri 60-ih je moj korenjak trd kot v mladosti. Pridobil je na dolžini in debelini. Z ženo lahko seksva vsak večer, pa tudi v mes. Izdelek je super, zato bom z jemnjem nadaljeval tudi v prihodnje.

Napišite svoje mnenje

Ocenjujete izdelek: VigRX kapsule

Kako bi ocenili ta izdelek? *
  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
OcenaMogoče si želite...

Krema Enlargo za povečanje penisa

Krema Enlargo za povečanje penisa

Cena: 33,90 €

Vroča cena: 19,90 €

Andropenis Gold

Andropenis Gold

199,00 €
Bathmate Hercules

Bathmate Hercules

89,00 €
Priročnik za povečanje penisa

Priročnik za povečanje penisa

18,90 €

Če boste izdelek naročili v
7h 43min boste izdelek prejeli v
tor, 29.05.2018

Najbolje prodajani izdelki

Vitkost.net -> preskoci h3


Kaj so točke zvestobe?

Vrednost točk zvestobe je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in se sešteva. Po opravljenem nakupu se vam pridobljene točke pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.