E-obvestila

Vašega zaupanja ne bomo izkoristili. Na oddani naslov boste prejemali izključno informacije o naših akcijah in novostih.

Subscribe to RSS Feed

Vroča ponudba

Vroča ponudba

Stimulator prostate Cheeky Boy

Stimulator prostate Cheeky Boy

Cena: 59,90 €
Masturbator VërSpanken

Masturbator VërSpanken

Cena: 36,90 €

Novi izdelki

Vibrator Macaroon
Vibrator Iroha Zen
       

Vibrator Wake-Up Vibe

Več slik

Podrobnosti izdelka

Blagovna znamka Wake-up vibe
Material Trda plastika/ABS/poliuteran
Napajanje Akumulatorsko - polnilec priložen

Ocena izdelka:

Podajte prvi mnenje o tem izdelku

Kategorija: Klitoralni stimulatorji  

Dobava: Ni na zalogi  

Rok Dobave: 5 dni

* obvezna polja

Cena: 49,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 2.50 € točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Dodaj v košarico

Kratek opis

Prebudite se z nasmehom, ki bo zagotovo zaigral na vaših ustnicah, če boste uporabili Vibrator Wake up!

Opis izdelka

Alarmni vibrator Wake-up bo pripomogel k temu, da se boste vsako jutro zbudili z nasmehom! Dvignite raven svoje energije ter okrepite vaš libido in kmalu se boste počutili veliko srečnejše, poleg tega pa boste zaradi vibratorja srečno žareli še ves dan!

Nastavite uro
Nastavite uro, ko bi se radi zbudili ter si izberite enega izmed šestih vibracijskih vzorcev. Visoko tehnološki zaslon je popoln za nastavljanje vibracij po vaši želji!

Privoščite si miren spanec
Ponoči imejte vibrator kar v svojih hlačkah. Oblikovan je tako, da se prilega krivinam ženskega telesa, poleg tega pa je tudi majhen, zato ostane na mestu in zagotavlja izjemno udobje.

Najboljša budnica
Bzzz! Začnite dan z dobrimi vibracijami. Vaš najljubši vibracijski vzorec bo poskrbel za prijetno budnico, vendar bodite pazljivi, saj vas lahko tovrsten način prebujanja hitro zasvoji…

Izredno kakovosten silikon
Izdelek je narejen iz zelo kakovostnega silikona, ki je poleg tega tudi popolnoma higieničen, hipoalergen, izjemno trpežen in preprost za čiščenje.

Vibrator in budilka
Izdelek Wake-Up Vibe je kombinacija vibratorja in budilke, zaradi česar je popolnoma edinstven. Njegova čudovita oblika bo lepo dopolnila vašo nočno omarico.

Baterije na polnjenje
Izdelek ima baterije, ki jih lahko polnite ter vrsto vtikačev, ki omogoča polnjenje na skoraj vsakem mestu. Izdelek ima tudi ploščico s katero lahko zaščitite notranjost vibratorja.

Lastnosti:
- 6 vibracijskih vzorcev
- ročna nastavitev
- možnost zaklepanja
- možnost polnjenja
- patentiran izdelek
- ne vsebuje ftalatov
- telesu prijazen material
- izjemno ozek
- prilega se v vsake hlačke
- priložena je tudi brezplačna preveza za oči

Paket vključuje:
- vibrator wake-up vibe
- satenasto hranilno embalažo
- prevezo za oči
- polnilec
- priročnik

 

Navodila za uporabo

S pomočjo osvetljenega zaslona lahko vidite prav vse podrobnosti v temi.

Zaklepanje/odklepanje
Če želite zakleniti vibrator, dvakrat hitro pritisnite tipko ON/OFF.
Če želite odkleniti vibrator, dvakrat hitro pritisnite tipko ON/OFF.

Nastavite čas
Odklenite vibrator. Tipko SET TIME držite 2 sekundi. Številke na zaslonu bodo začele utripati. S pomočjo tipk UP in DOWN nastavite uro.
Za potrditev nastavljene ure in za nastavitev minut pritisnite tipko ON/OFF. Številke na zaslonu, ki prikazujejo minute, bodo kmalu začele utripati. S pomočjo tipk UP in DOWN nastavite čas. Za potrditev in shranitev časa pritisnite tipko ON/OFF. Čas je nastavljen.

Nastavite čas bujenja
Odklenite vibrator. Tipko SET ALARM držite 2 sekundi. Številke na zaslonu bodo začele utripati. S pomočjo tipk UP in DOWN nastavite uro bujenja . Za potrditev ure in nastavitev minut pritisnite tipko ON/OFF. Številke na zaslonu, ki prikazujejo minute, bodo kmalu začele utripati. S pomočjo tipk UP in DOWN nastavite čas. Za potrditev in shranitev časa pritisnite tipko OK. Čas bujenja je nastavljen.
Simbol, ki prikazuje budilko bo začel utripati. S pomočjo tipk UP in DOWN lahko izberete vaš najljubši vzorec vibriranja ob bujenju. Za potrditev vibracijskega vzorca pritisnite tipko ON/OFF. Budilka je sedaj aktivirana, kar lahko vidite tudi na zaslonu in sicer v obliki simbola za budilko.

Izklopite alarm
Dvakrat pritisnite tipko SET ALARM. Simbol, ki prikazuje budilko, bo izginil z zaslona in tako boste vedeli, da je budilka izklopljena.

Vibriranje po želji
Za uporabo vibratorja po želji pritisnite tipko ON/OFF. S pomočjo tipk UP in DOWN izberite vašo najljubšo stopnjo vibriranja. Za izklop vibratorja pritisnite tipko ON/OFF.
Vibriranje ob alarmu
Ko je vibrator enkrat aktiviran in začne vibrirati, se funkcija zaklepanja avtomatsko izklopi. Za izklop vibriranja pritisnite tipko ON/OFF. Simbol, ki prikazuje budilko, bo izginil z zaslona in tako boste vedeli, da je budilka izklopljena.

Nič več odlaganja bujenja!
Z izdelkom Wake-Up Vibe si lahko nastavite budilko in se zjutraj zbudite z nasmehom na obrazu! Prebudili se boste nasmejani in brez potrebe po prelaganju časa bujenja! 

Napišite svoje mnenje

Ocenjujete izdelek: Vibrator Wake-Up Vibe

Kako bi ocenili ta izdelek? *
  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
OcenaMogoče si želite...

Vibrator ZINI Hua

Vibrator ZINI Hua

109,90 €
Masažnik iroha Sakura

Masažnik iroha Sakura

89,00 €
Vibrator JimmyJane, oblika 4

Vibrator JimmyJane, oblika 4

119,00 €
Vibrator Tiani 2

Vibrator Tiani 2

139,00 €

Če boste izdelek naročili v
5h 09min boste izdelek prejeli v
čet, 26.04.2018

Najbolje prodajani izdelki

Vitkost.net -> preskoci h3


Kaj so točke zvestobe?

Vrednost točk zvestobe je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in se sešteva. Po opravljenem nakupu se vam pridobljene točke pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.