Skrivnosti.com - najboljša spletna erotična trgovina v letu 2014*

Ceneje.si kot največji spletni trgovski center organizira dogodek Spletni trgovec leta, na katerem vsako leto nagradijo najboljše spletne trgovce znotraj posameznih kategorij. Sex shop Skrivnosti.com je tekmoval v kategoriji Erotika.

V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo izpolnili kriterije, na osnovi katerih je preverjena zanesljivost trgovcev, in pridobili nagrado za najboljšega spletnega trgovca v kategoriji Erotika in tako pridobili priznanje ter naziv »Spletni trgovec leta 2014 v kategoriji Erotika«.

Poleg tega, das mo bili nagrajeni znotraj naše tekmovalne kategorije, smo pridobili tudi naziv oz. značko »Zanesljiv trgovec«. Značko pridobijo vsi trgovci, ki v določenih merah izpolnjujejo pogoje zanesljivosti.
Pogoji, ki jih izpolnjujemo tudi mi so:

- sodelovanje v izboru
- rezultat vsaj 60% točk na elementih zanesljivosti v tehnični analizi
- prisotnost na trgu kot pravni subjekt minimalno 2 leti
- ni zavedene več kot 1 blokade poslovnega računa dlje kot 3 delovne dni v zadnjih 12 mesecih
- izpolnjevanje še nekaterih drugih kazalnikov zanesljivosti

Ker cena ni edini faktor pri nakupnih odločitvah, Projekt Spletni trgovec leta želi dodatno izpostaviti element zaupanja, ki je v spletnih nakupih izjemno pomemben.

Na spletni strani projekta Spletni trgovec leta si lahko preberete več o projetu. Na strani je navedeno tudi:
Značko “Zanesljiv trgovec” lahko uporabljajo izključno tisti spletni trgovci, ki jim je bila ta značka dodeljena in poslana s strani spletnega portala Ceneje.si. Kakršnakoli zloraba te značke ali uporaba brez vednosti in potrditve portala Ceneje.si je kazniva. Značka je informativne narave; za poslovanje trgovca portal Ceneje.si ne odgovarja.

 

* - na podlagi anket, ki so bile opravljene v sklopu dogodka Spletni trgovec leta

Kaj so točke zvestobe?

Vrednost točk zvestobe je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in se sešteva. Po opravljenem nakupu se vam pridobljene točke pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.