Splošni pogoji

 

 

1. Registracija

Za uspešen nakup je registracija obvezna. Vnešeni podatki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo vaših naročil!

2. Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete.
V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Spletna Fuzija d.o.o.) nepreklicno sklenjena.
Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave za katerega je zavezan GLS je en (1) dan.
Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le-ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 8. in 16. uro.

3. Plačevanje

Plačilne opcije so naslednje:
* Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. 
* Po predračunu; Ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki, na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na željeni naslov.

4. Dostava

Stroški pošiljanja znašajo 4,00 EUR, v kolikor je znesek naročila nižji od 60 EUR. Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 60 EUR.

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9-16 ure ali po dogovoru. Predhodno pokličite 041 68 57 57 in se dogovorite za točno uro prevzema.
V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13. uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. 

5. Cene

Upravljalec trgovine je davčni zavezanec, tako da cene vsebujejo DDV.
Cene veljajo na dan nakupa in velja do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cene! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

6. Točke zvestobe

Točke zvestobe so uvedene z namenom, da svoje zveste kupce nagradimo z dodatnim popustom.
Vrednost točk je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in ne vključujejo stroške poštnine. Točke zvestobe se vam po nakupu pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite pri naslednjem nakupu.
Najvišja vrednost točk, ki jih lahko vnovčite ni omejena. Novo pridobljene točke zvestobe se vam izpišejo pri plačilu trenutnega nakupa, celoten znesek točk zvestobe pa lahko vidite, ko se vpišete v svoj račun.
S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.
Pri načinu plačila izberete vrednost, ki jo želite plačati s točkami zvestobe. V kolikor vrednost točk zvestobe ne zadošča za plačilo celotnega naročila je potrebno za razliko izbrati tudi način plačila (plačilo po povzetju ali plačilo po predračunu).

7. Brezplačna darila

Pri nakupu nad 90 EUR (brez stroškov pošiljanja) se vam pri oddajanju naročila pojavi okno, kjer si izberete brezplačno darilo. Izberete lahko eno brezplačno darilo na nakup.

8. Popusti za zveste kupce

Ko skupna vrednost nakupov na kupčevem računu preseže 500 EUR, prejme kupec stalni 10% popust (Srebrni član). V primeru, ko skupna vrednost preseže 1000 EUR, prejme kupec stalni 20% popust (Zlati član)! Popust se obračuna po prišteti poštnini (v primeru, da le-ta ni brezplačna) in po odštetih Točkah zvestobe.

9. Vračilo in zamenjava blaga

Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec.

Kupcu pripada pravica odstopa do pogodbe, kar pomeni da lahko vrne neuporabljeno blago brez odškodnine, vendar pa je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov info@skrivnosti.com. Kupec je blago dolžan vrniti najkasneje v 14 dneh od pisnega obvestila ponudnika o odstopu od pogodbe.

Obrazec o odstopu od pogodbe je na voljo tukaj.

Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom.

Možnost vračila ne velja za video filme, če je odstranjen varnostni pečat, in za spodnje perilo, mrežaste obleke ter erekcijske črpalke v primeru, da je izdelek rabljen oz. so na njem razvidne sledi rabe, ni v originalni embalaži ali je ta spremenjena oz. kako drugače poškodovana ter manjka kakršenkoli sestavni del izdelka.

Ponudnik ne sprejema odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Ponudnik zadrži vračilo do prevzema vrnjenega blaga.

10. Stvarna napaka

Stvarna napaka se na izdelku pojavi kadar ta nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno ali posebno rabo za katero jo kupec kupuje ali nima lastnosti, ki so bile navedene pri opisu ali v primeru, da je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z njegovim vzorcem.

Za preverjanje, ali je na artiklu stvarna napaka se lahko uporabi primerjavo z drugim brezhibnim artiklom enake vrste ali izjavami proizvajalca ali navedbami na samem artiklu.

Kupec o stvarni napaki obvesti ponudnika v zakonsko določenem roku in omogoči pregled artikla z napako.

Obrazec o prijavi stvarne napake se nahaja tukaj.

11. Reklamacije in garancija

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 041 68 57 57, preko emaila info@skrivnosti.com, pošiljke pa vrnite na naslov upravljalce trgovine, ki je naveden na dnu strani.
Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema, garancije ni, v kolikor ta ni posebej nevedena. Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo), več o tem pa si lahko preberete tukaj.

12. Upravljalec trgovine

Spletna Fuzija d.o.o.
Glonarjeva ulica 1
1000 Ljubljana
tel: 041 68 57 57
email: info@skrivnosti.com

Osnovni podatki:
Davčna št.: SI14200724
Upravitelj je davčni zavezanec
Priglasitev 31.1.2011 na okrajnem sodišču v Ljubljani, št. vpisa 2011/12865
Matična št.: 3941523000

 

Kaj so točke zvestobe?

Vrednost točk zvestobe je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in se sešteva. Po opravljenem nakupu se vam pridobljene točke pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.