Prednosti za naše kupce

 

 
 

100% diskretna in hitra dostava

Naše pošiljke so zapakirane v nevtralni embalaži iz katere NI razvidna vsebina paketa. Naša trgovina Skrivnosti.com ni nikjer omenjena, kot pošiljatelj pa je navedena Spletna Fuzija d.o.o. Paket odpošljemo še isti dan in ponavadi prispe že naslednji delovni dan.

Brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 60 EUR. Pri nakupih manjše vrednosti se zaračuna poštnina v vrednosti 4,00 EUR.

Brezplačna darila

Pri nakupu nad 90 EUR se vam pri oddajanju naročila pojavi okno, kjer si izberete brezplačno darilo. Izberete lahko eno brezplačno darilo na nakup.

Točke zvestobe

Točke zvestobe so uvedene z namenom, da svoje zveste kupce nagradimo z dodatnim popustom.
Vrednost točk je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in ne vključuje stroškov poštnine. Točke zvestobe se vam po nakupu pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite pri naslednjem nakupu.
Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. Novo pridobljene točke zvestobe se vam izpišejo pri plačilu trenutnega nakupa, celoten znesek točk zvestobe pa lahko vidite, ko se vpišete v svoj račun.
S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.
Pri načinu plačila izberete vrednost, ki jo želite plačati s točkami zvestobe. V kolikor vrednost točk zvestobe ne zadošča za plačilo celotnega naročila, je potrebno za razliko izbrati tudi način plačila (plačilo po povzetju ali plačilo po predračunu).

Popusti za stalne stranke

Ko skupna vrednost nakupov na kupčevem računu preseže 500 EUR, prejme kupec stalni 10% popust (Srebrni član). V primeru, ko skupna vrednost preseže 1000 EUR, prejme kupec stalni 20% popust (Zlati član)! Popust se obračuna po prišteti poštnini (v primeru, da le-ta ni brezplačna).

Prevzem in odpošiljanje blaga

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9-16 ure ali po dogovoru. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan.

 

Kaj so točke zvestobe?

Vrednost točk zvestobe je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in se sešteva. Po opravljenem nakupu se vam pridobljene točke pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.