Pomoč pri nakupih

  Nakup izdelka
 


Na vrhu oz. levi strani zaslona so izpisane kategorije po katerih smo razdelili izdelke. S klikom na eno izmed teh kategorij se vam prikažejo ali vsi izdelki v tej kategoriji, ali pa podkategorije te kategorije.

Izdelki so v kategorijah nanizani v tabeli, za podrobnejši ogled izdelka pa je potrebno klikniti na sliko izdelka ali ime izdelka.

V podrobnejšem opisu izdelka lahko vidite poleg širšega opisa izdelka še njegovo ceno, stanje zaloge (ali je izdelek na zalogi ali ne), vtipkate lahko količino izdelkov, ki jih želite naročiti, izpisani pa so tudi izdelki, ki jih ne smete pozabiti dodati ob nakupu izbranega izdelka.

V kolikor vam kakšen od predlaganih izdelkov ugaja, potem naredite kljukico pred izdelkom in kliknite "V košarico".

Nato se vam prikaže košarica, v kateri so izbrani izdelek.

V primeru, da pri izdelku ponujamo količinski popust, se na vrhu pokaže senznam, iz katerega izberete željeno količino.

Izbrana količina je nato izpisana v košarici pod izdelkom.

Vrednost izdelkov, ki so v vaši košarici, imate vedno izpisano v zgornjem desnem delu ekrana.

Nakup lahko zaključite s klikom na "Na blagajno" v košarici.

V primeru, da ste v naši trgovini že registrirani, vpišite svoja email in geslo, v primeru, da ste nov kupec, pa kliknite "Nadaljuj" in sledite navodilom za registracijo novega uporabnika oz. oddaji naročila kot gost.


Urejanje košarice

V košarico lahko pridete, kadar imate artikle že v košarici, s pritiskom na gumb "Št. izdelkov:" na vrhu zaslona.

V košarici vidite sliko izbranih izdelkov, imena, količine, cene posameznih izdelkov in končno ceno, ki ne vključuje poštnine.

V kolikor želite izdelek izbrisati iz košarice, enostavno kliknite X v polju "Odstrani", košarica se nato sama osveži.

V primeru, da želite spremeniti naročeno količino izdelkov, se s kurzorjem premaknete do okenčka, kjer je zapisana količina, kliknete in vnesete novo količino, nato pa OBVEZNO PRITISNITE gumb "Osveži".

 

Kaj so točke zvestobe?

Vrednost točk zvestobe je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in se sešteva. Po opravljenem nakupu se vam pridobljene točke pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.