E-obvestila

Vašega zaupanja ne bomo izkoristili. Na oddani naslov boste prejemali izključno informacije o naših akcijah in novostih.

Subscribe to RSS Feed

Vroča ponudba

Vroča ponudba

Vibrator miniVIBES Bubbles CLICKnCHARGE

Vibrator miniVIBES Bubbles CLICKnCHARGE

Cena: 38,50 €

Vroča cena: 29,90 €

Oralni stimulator Sqweel Go

Oralni stimulator Sqweel Go

Cena: 44,90 €

Vroča cena: 39,90 €

Novi izdelki

Veganski vodni lubrikant Pjur Med
JO Lubrikant za ženske Agape
       

Bathmate Hercules

Več slik

Podrobnosti izdelka

Blagovna znamka Ultra Max
Material Guma/PVC
Velikost za dolžino penisa do 18 cm in širino do 4,7 cm

Ocena izdelka:

Kategorija: Izdelki za erekcijo  Povečanje penisa  

Dobava: Na zalogi  

Rok Dobave: takoj

* obvezna polja

Cena: 89,00 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 4.45 € točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Dodaj v košarico

Kratek opis

Bathmate je erekcijska vodna črpalka, ki jo lahko uporabljate v udobju vašega doma v kopalni kadi, tušu ali celo ob umivalniku.

Opis izdelka

Bathmate je erekcijska vodna črpalka, ki jo lahko uporabljate kar v udobju vašega doma v kopalni kadi, tušu ali celo ob umivalniku.

Po poročanju naših kupcev je Bathmate bolj učinkovit od zračnih erekcijskih črpalk.

Priporočena je uporaba 15-20 minut dnevno.

Bathmate je kot nekakšen fitnes za penis, naši kupci pa so povedali, da pomaga pri odpravljanju erektilne disfunkcije, prezgodnje ejakulacije in celo Peyronijeve bolezni (ukrivljenost penisa). Nekateri uporabniki javljajo, da lahko v postelji zdržijo celo 2-3 ure s popolnoma trdno erekcijo.

Bathmate Hercules je primeren za uporabnike z maksimalnim premerom penisa 4,7 cm in maksimalno dolžino 18 cm. Na voljo je tudi večja različica vodne črpalke - Bathmate Goliath. Pri odločitvi upoštevajte tudi dejstvo, da se penis med vadbo v črpalki dodatno poveča.

 

Kako deluje:


Anatomija penisa

Penis je narejen iz treh glavnih komor, dve večji erektilni komori (Corpora Cavernosa) in manjše komore, ki leži pod dvema Corpora Cavernosa, skozi katero se urinira in ejakulira (Corpus Spongisum).

Da pride do erekcije, možgani izločajo hormon, ki pošilja kri v penis in polni erektilno tkivo. Ko kri zapolni vso tkivo, pride do erekcije. Zdaj se lahko Corpora Cavernosa napolni le do trenutne velikosti vašega penisa. Dobra novica pa je...

Črpalka Bathmate je izdelana z namenom, da se z minimalno silo stiskanja doseže maksimalno silo razširitve z minimalnim nelagodjem.

Kakšna je razlika v primerjavi z zračno erekcijsko črpalko?

Konvencionalne zračne črpalke delujejo po principu spužve, kar pomeni, da se penis ne poveča sorazmerno (npr: poveča se dolžina kožice in ne celoten penis). Bathmate je napolnjen z vodo in povzroča enakomerno silo vzdolž celotnega penisa.

Ali ima kakšne stranske učinke?

Da.. in po poročanju naših kupcev so na srečo to samo tisti, ki prinesejo vam in vaši partnerki povečan užitek!


Naši kupci so poročali o naslednjih učinkih:

  • možno podaljšanje penisa do 7.5 cm.
  • možno povečanje obsega do 30%.
  • možno povečanje volumna do 40%
  • možno povečanje samozavesti
  • Možno povečanje seksualne vzdržljivosti.
  • Možno povečanje glavice penisa.
  • Možna odprava krivine penisa.
  • Možna odprava prezgodnje ejakulacije.
  • Lahko pomaga pri erektilni disfunkciji.

 

Navodila za uporabo:

Bathmate lahko uporabljamo v kopalni kadi ali pod tušem. Uporabljamo ga 15-20 minut na vsakih 24 ur, 3 krat do 7 krat na teden.

Uporaba v kopalni kadi:
1. V kad natočite toplo vodo.

2. Vsedite se v kopalno kad in počakajte nekaj minut, da se penis in moda ogrejejo in sprostijo. Vstavite Bathmate v vodo in ga popolnoma napolnite z vodo.

3. Vstavite penis v Bathmate in ga pritisnite k sebi. S tem boste ustvarili vakum. Nekajkrat (4-5 krat) pritisnite Bathmate k sebi, da se ustvari primeren pritisk in, da se izloči odvečen zrak.

4. Zdaj se sprostite in počakajte, da Bathmate naredi svoje delo. Na vsake par minut lahko Bathmate še pritisnete k sebi, da povečate vakum in izločite odvečno vodo. Ko pridete do točke, ko Bathmate ne morete več pritiskati k sebi, to pomeni, da ste dosegli optimalni vakum.

5. Če je vakum premočan, rahlo pritisnite na ventil, ki je nameščen na koncu naprave. Po 15-20 minutah, pritisnite ventil, da se sprosti vakum in odstranite napravo. Vstanite, da boste videli kakšni so rezultati.

Uporaba pod tušem:
1. Pojdite pod tuš, tuširajte se s toplo vodo, da se predel genitalij sprosti.

2. Držite Bathmate navzdol in s prstom zatesnite ventil, da voda ne more uhajati. V bathmate natočite vodo do vrha.

3. Ko je Bathmate napolnjen z vodo, vstavite penis v Bathmate in ga pritisnite k sebi, da se ustvari pritisk.

4. Bathmate večkrat napumpajte (to storite tako, da ga pritiskate k sebi). Ob tem se bo čez ventil izločila voda in zrak. Pritisnite 4-5 krat.

5. Nekaj trenutkov Bathmate držite, da se ustvari optimalni vakum. Zdaj se sprostite in nadaljujte s tuširanjem.

6. Na vsake par minut lahko Bathmate še pritisnete k sebi, da povečate podtlak in izločite odvečno vodo. Ko pridete do točke, ko Bathmate ne morete več pritiskati k sebi, to pomeni, da ste dosegli optimalni podtlak.

Pomembno: pri "pumpanju" se bosta izločila voda in zrak, vendar bo čez cel proces v Bathmate na videz enaka količina vode! Več kot je vode in manj kot je zraka, večji podtlak se lahko ustvari.

Priporočamo uporabo z lubrikantom. Preden vstavite penis v Bathmate, penis in predele okrog penisa namažite z lubrikantom na vodni osnovi.

Bathmate lahko uporabljate tudi kot standardno zračno erekcijsko črpalko.

**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko variirajo od osebe do osebe! Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da bo izdelek Bathmate Hercules odpravil erektilno disfunkcijo, prezgodnjo ejakulacijo, Peyronijevo bolezen in ukrivljenost penisa ali utrdil vaše erekcije, podaljšal vaš penis, povečal obseg in volumen penisa, povečal vašo samozavest, seksualno vzdržljivost in glavico penisa. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov. Mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način.

Mnenja uporabnikov

dobra popestritev

2.11.11 Nina

Ko sem odkrila bathmate sem opazila, da z njim lahko popestrim najine (z možem) spolne igrice. Nisem se motila. Mož je kar naenkrat začel črpalko uporabljati na dnevni bazi, sprva še ni bilo rezultatov- razen močna želja po seksu, po 2eh mesecih pa sem začela čutiti trše erekcije, večjo spolno moč in predvsem večji užitek. Včasih mu pri uporabi tudi pomagam...najine igrice so sedaj v čisto novi ligi, heh:)

Penis občutno debelejši

11.10.11 AK47

Lep pozdrav, čeprav mi je bilo na začetku res škoda denarja preden sem ga preizkusil, me je prijetno presenetil, ker sem si mislil, da je spet nek lari fari. Redno ga uporabljam, sicer pa ne vem kako je če prenehaš se ti penis povrne v prvotno stanje. Izdelek je pa res super in vreden nakupa! Zdaj pa k pomembnim zadevam. Bathmate uporabljam vsak dan, zaenkrat, ker sem neučakan. Sprememba v velikosti zdaj - 1 teden pa pol, penis debelejši, daljši pa še za dodatnih pol do 1 centimetra. Sprašujem se tudi, kako je lahko penis tako hitro daljši? Nad čemer se ne pritožujem! Sprememba je res občutna in predlagam, da ga uporabljate pred akcijo.. presenečenje za drago. Upam, da sem že dosegel neke trajne rezultate - tudi če ga slučajno ne uporabljam kakšen dan, mi ta velikost še vedno ostane. Od prve uporabe do danes je penis v erekciji daljši za cca. 2 cm in občutno debelejši in bolj mesnat. Sicer nisem meril, ampak v mlahavem izgleda tudi večji. Erekcije so tudi veliko trdnejše in dolgotrajnejše.

Žena me požira z očmi

21.9.11 Bathuser

Sem poročen moški, 43 let. Bathmate mi je predlagala žena, tole pa pišem zaradi obeh, ker nama je ta črpalka dala res velik; ženi je povrnila mal zanimanja zame in je "zainteresirana" zame kot že dolgo ne. Js pa sm bolj zadovoljen zarad sebe, prou tko pa tud zarad nje, ker me sedaj požira z očmi; to o čemer sem lahko prej samo sanjal. Aja pa zadnjič mi je prvič rekla da sm velik:)

Žena ma končno spet kaj od mene

7.9.11 Janez

Živjo! star sem 53 let in pred 2,5 mesecoma sem si priskrbel Bathmate Hercules vodno črpalko. Nimam problemov z velikostjo penisa, želel pa sem narediti nekaj z bolj trdimi in čvrstejšimi erekcijami. Bathmate uporabljam od dneva, ko sem ga naročil po pošti in učinek je super. Žena je spet zainteresirana zame, končno ima spet nekaj od mene. Redna uporaba mi je ne glede na svoje cilje prinesla tudi dodatni centimeter, ki se ga zagotovo nisem branil.

najboljše kar obstaja

5.4.11 J.

Pozdravljeni,
Ta črpalka je zakon, penis mi je zrastel za 3cm v 2 mesecih in pol. Erekcije so trdnejše, res je super. Poskusil sem že marsikaj. Na forumu sem našel Bathmate, ki me je takoj prevzel, vedel sem da je to izdelek, ki deluje. Ta izdelek je sigurno najboljše kar obstaja. Uporabljam ga tudi zato, ker ohrani moj penis v dobri formi, in poveča užitek punci. :D

super

12.10.10 Lucky

to zaenkrat ko sem opazil to stran z to črpalko me je takoj naudušilo. Nisem še uporabljal nikakoršnih tabletk ker me ni toliko pritegnilo za nakup zadeve bathmate pa sem takoj šel brat o tem in sem še prvi dan naročil. Ko sem prvič probal to mašino, sem že začutil kako dobro deluje priporočam veliko ljudem ki niso zadovolni z svojo velikostjo korenjaka.Kdo je izumi to stvar je res biu zelo brihten svaka mu čast. moja ocena batmate pa je 6 točk od 5-ih =D.

zadovoljen

12.10.10 Matic

Bathmate uporabljam vsak dan že štiri tedne, na približno 10 dni svojim korenjaku, dovolim en dan pavze! Res je da je predvsem po uporabi BathMate, penis res večji in daljši, potem pa po nekaj urah splahni na običajno velikost. v nekje teh štirih tednih se mi je korenjak povečal za 2 cm in malo odebelil, tako da sem kar zadovoljen, predvsem se pa zelo pozna na moči erekcije in bolj polnega, tršega učinka penisa, bom pa videl s časoma, kakšne bodo še razlike in takrat se bom zopet oglasil.

deluje 100 %

12.10.10 Luka

To zadevco uporabljam 2 mesca. Prvi teden niti nisem opazil pravih razlik razen da je bila erekcija nekoliko trdnejša. Čez nekaj časa, čez dober mesec pa mi punca začne, da začuti razliko pri vsakem spolnem odnosu. zdaj je 2 mesca in sem bathmate nehal uporabljat ker sem čisto zadovoljen z mojo velikostjo. ko pa bomo potrebovali več pa bom 100% vzeu v roke bathmate.

Napišite svoje mnenje

Ocenjujete izdelek: Bathmate Hercules

Kako bi ocenili ta izdelek? *
  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
OcenaVideo predstavitev

Mogoče si želite...

VigRX kapsule

VigRX kapsule

Priročnik za povečanje penisa

Priročnik za povečanje penisa

18,90 €
Enlargo Development Cream 50 g

Enlargo Development Cream 50 g

Cena: 33,90 €

Vroča cena: 19,90 €

As low as: 16,90 €
Bathmate Goliath

Bathmate Goliath

178,00 €

Če boste izdelek naročili v
18h 21min boste izdelek prejeli v
čet, 15.10.2015

Najboljši v kategoriji

Vitkost.net -> preskoci h3


Kaj so točke zvestobe?

Vrednost točk zvestobe je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in se sešteva. Po opravljenem nakupu se vam pridobljene točke pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.