E-obvestila

Vašega zaupanja ne bomo izkoristili. Na oddani naslov boste prejemali izključno informacije o naših akcijah in novostih.

Subscribe to RSS Feed

Vroča ponudba

Vroča ponudba

Fleshlight Butt

Fleshlight Butt

Cena: 62,00 €

Vroča cena: 55,90 €

Mistični komplet

Mistični komplet

Cena: 26,90 €

Novi izdelki

Rdeča kombineža s tangicami Secred
Roza kombineža s tangicami Roseberry Chemise
       

Raging Bull za moške in ženske

Podrobnosti izdelka

Vsebina 4 kapsule po 300mg

Ocena izdelka:

Kategorija: Modra tabletka  

Dobava: Na zalogi  

Rok Dobave: takoj

Količinski popusti:

 • Kupite 2 za 27,25 € za kos in prihranite 5%
 • Kupite 3 za 25,90 € za kos in prihranite 10%
 • Kupite 4 za 24,90 € za kos in prihranite 13%
 • Kupite 5 za 24,50 € za kos in prihranite 15%
 • Kupite 6 za 24,17 € za kos in prihranite 16%
Cena: 28,50 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1.43 € točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Dodaj v košarico

Kratek opis

Raging Bull - naravna zeliščna modra tabletka.

Opis izdelka

Original Raging Bull - ne nasedajte ponaredkom!

Raging Bull je zeliščna modra tabletka, ki po poročanju naših uporabnikov pripomore k bolj pestremu spolnemu življenju in k večji samozavesti. Kot prehransko dopolnilo je prijavljen pod številko 332-660/2011-2. 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Raging Bull ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. Iz tega razloga se prehransko dopolnilo Raging Bull ne sme oglaševati kot izdelek, ki pomaga pri izboljšanju erekcij, k hitrejšim ponovnim erekcijam po orgazmu, ali da omogoča dolgotrajnejše in trdnejše erekcije. Zato si lahko več o delovanju Raging Bull tabletk preberete s strani naših zadovoljnih kupcev.

 Uporabniki poročajo o delovanju: 

 • »Erekcija je trdna in dolgotrajna.«
 • »Erekcija kot bi bil star dvajset let!«
 • »Učinek tabletk, po mojih izkušnjah, traja več kot tri dni!«
 • »Z uporabo Ragging Bull tabletk lahko nadaljujem s ponovnimi spolnimi odnosi že po nekaj minutah.«
 • »Raging Bull daje občutek ekstremne vitalnosti!«
 • »Potenca kot v mladosti,želja po sexu pa tudi!«
 • »Zaradi tablet je odnos daljši in intenzivnejši.«
 • »Čas regeneracije po orgazmu je neverjetno kratek.«

Podrobna mnenja zadovoljnih uporabnikov si lahko preberete spodaj.

 Raging Bull ima tudi naslednje prednosti:

 • Na voljo brez recepta
 • 100% naravno in brez hujših stranskih učinkov
 • Primeren je za moške in ženske

Sestavine vključujejo:

 • Panax Ginseng
 • Koromač
 • Sladki grahovec
 • Murva
 • Rožni koren
 • Navadna kopriva
 • Guarana
 • Kajenski poper

 Navodila za uporabo: Vzemite 1 kapsulo vsake 3 dni. Ne prekoračite priporočenega odmerka.

Opozorilo: V primeru, da jemljete kakršnakoli zdravila, se morate pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom. Ni primerno za osebe mlajše od 18 let. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Hraniti izven dosega otrok. Učinkovitost izdelka lahko pri posameznikih varira. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko variirajo od osebe do osebe! Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi izdelka Raging Bull opazili trdnejše in dolgotrajne erekcije, boljšo vitalnost, večjo spolno slo, kratek čas regeneracije po spolnih odnosih ali da bo izdelek vplival na vaše spolno življenje ali samozavest ter na vaše zdravje. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov. Mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način.

 

Mnenja uporabnikov

S partnerko sva se želela ogromno ljubiti

23.4.14 Jan

S partnerko sva se želela ogromno ljubiti in sva poizkusila nekaj različnih tabletk in nekatere so očitno le za glavobol. Poizkusila sva tudi Raging Bull in sedaj je res pravi užitek. Lahko se ljubiva več ur z minimalnimi presledki, partnerka uživa jaz pa tudi. Kadar je le čas si privoščiva večurne užitke. Priporočam Raging Bull vsem, ki uživajo v postelji in jim lastna moč ni dovolj - poizkusite te tabletke!

Moje mnenje o tabletki Raging Bulll je odlično.

23.4.14 MG.

Moje mnenje o tabletki Raging Bulll je odlično. Moram povedati, da sem v starosti 49 let in v stresu zaradi službe. Tako sem se odločil za manjše eksperimentiranje in tako sem naročil prvo škatlico. Res deluje že po 45 minutah.

Zadeva preverjeno deluje.

23.4.14 P.L.

Zadeva preverjeno deluje. Kot pravijo nekateri, tabletka te v postelji pomladi za 15 - 20 let. Moja punca je prav tako zadovoljna, saj ta nakup plača ona. Tako, da bova še naprej občasna odjemalca. Ko gre zares, je tukaj modra trdota.

Moje mnenje je vče kot pozitivno

4.3.14 Buli

Moje mnenje o modri tabletki je več kot pozitivno. Sem občasni odjemalec in doslej me še nikoli ni razočarala. Ko moja draga hoče v postelji še več od mene, je tukaj ta modra erekcija. In akcija se ponovno lahko začne. Tako, da ocena 5 od 5. Vem, da se še čujemo.

čas med odnosom je krajši

4.3.14 Frenk

Čeprav sem skeptik glede raznih takih in drugačnih tabletk in podobnih preparatov, sem vseeno za začetek naročil 4 tabletke. Z rezultatom sem bil več kot presenečen. Erekcija je močnejša, čeprav zaenkrat še nimam problemov, čas med odnosom je krajši. Pri meni deluje kot je treba.

Deluje

24.2.14 V.

Povem vam, star sem 47 let, ženi nisem zaupal, da jemljem tabletke, nikdar v življenju ni vzdihovala in hotela še, sedaj se je to popolnoma spremenilo, moram pa opozoriti, da za takšne podvige potrebujete veliko kondicije !

od kar jih uporabljam se moj korenjak imenuje trdinator

24.2.14 trdinator

Kapsule delujejo 100% od kar jih uporabljam se moj korenjak imenuje trdinator in je neumoren, moja draga pa zelo zadovoljna, ker ji vedno lahko ustrežem, če hoče še več akcije . Kapsula poveča trdnost in dolžino odnosa. Vsem, priporočam Raging Bull in ne bo vam žal.

Resnično sem s tem izdelkom izjemno zadovoljen.

18.2.14 Remly

Tabletka Raging bull je res zakon. Prvič ko sem naročil sem naročil izključno iz radovednosti. Vendar ko sem videl kako dobro deluje sem se odločil da še naprej naročim. Jaz nimam nobenih stranskih učinkov. Pri meni tabletka deluje dva dni brez kakršnegakoli problema. Moja ocena je 5. Resnično sem s tem izdelkom izjemno zadovoljen.

ta tabletka me je spremenila v maratonca

18.2.14 Pingo

Prvič sem o tej tabletki slišal v enem od člankov na spletu in ker me je že dolgo mikalo, da bi poskusil kakšen je občutek sex-a z tabletko sem se odločil da jo naročim in poskusim.Sam sem še v najboljših letih,športno aktiven in tudi pri spolni vzdržnosti nimam težav ampak ta tabletka me je spremenila v maratonca!Ženi seveda nisem izdal od kje ta neverjetna vzdržnost-bilo je res hudo!Zato jo še vedno vzamem ob posebnih priložnostih in takrat je res ……hot!!

Tabletka resnično deluje

14.2.14 Toni

Tabletka resnično deluje, sam sem jo že kupil večkrat in je vedno delovala. stranski učinki ki so bili pri meni so edino malo zamašen nos in zardel obraz. izdelek bi ocenil z 5.

Toplo priporočam vsem

14.2.14 Jelko

Star sem 57 let in nimam težave z erekcijo.Zavedam pa se da erekcija ni takšna kot je bila v mladosti.Odločil sem se da naročim prek spleta raging bull ,kajti sem po forumih slišal sama pozitivna mnenja o tem izdelku.Pri prvi zaužitji modre tabletke v manj kot eni uri sem začutil spremembo in ob rahli stimulaciji spolovila je zares postajal vedno bolj trd in vidno bolj debel.Erekcijo sem vzdrževal vedno ko sem to želel.Moja partnerica je bila zadovoljna .Zanimivo je to da 4 ure po zaužitju sem imel odnos ki je trajal 30 min.Po orgazmu sem ne da bi nehal nadaljeval se naprej kar mi se to ni še nikoli pripetilo.Trikrat za noč po pol ure za moja leta niti ni tako slabo??Težko bi komentiral strokovne zadeve ampak važno je da deluje in da ni stranskih učinkov glede na to da je izdelek naravnega izvora.Toplo priporočam vsem ki ta izdelek niste še preizkusili.

Dober glas seže v deveto vas.

10.2.14 M.S.

Od vašega uporabnika sem dobil za poizkusiti 4 Raging Bull tabletke in lahko vam povem, da ste mi spremenili življenje 1000% v pozitivnem smislu. Tudi jaz sem nato priporočil izdelek širšemu krogu prijateljev in od večine sem dobil povratno informacijo, da so znova naročili Raging Bull in se mi zahvaljujejo za priporočilo in širijo novice o izdelku. Dober glas seže v deveto vas. Hvala vam.

kot da sem spet star 20 let

10.2.14 Ž.M.

Imam 62 let in nisem imel priložnosti kupiti tablet Raging Bull. Prijatelj mi je za šalo dal eno tabletko in ostal sem brez besed, kot da sem spet star 20 let. Žena je bila utrujena, ampak srečna in zato se zahvaljujem prijatelju za podarjeno tabletko in ekipi Raging Bull za tak izum.

kot da imam spet 20 let

6.2.14 Veliki

Imam 42 let in zaradi stresa sem imel težave z erekcijo... Naročil sem Raging Bull in ko sem popil tableto, sem po 30 minutah občutill toplino..erekcija se je naglo pojavila..nisem mogel verjeti, kot da imam spet 20 let..popolna..drži polna 2 dni.. Dokler obstaja Raging Bull, se ne bojim več stresa niti staranja. Maksimalna ocena, ocena 5+.

ne bom jih prenehal uporabljati!

6.2.14 Tibor

Raging Bull tablete sem naročil zaradi prezgodnjega izliva. Po 20-30 minutah sem začutil, da bo noč odlična. In tako je bilo. Noč je bila nepozabna, daleč najboljša, občutki pa intenzivnejši. Po kratkem predahu sem bil ˝psihično in fizično neumoren˝! Večkrat sem jih že naročil in ne bom jih prenehal uporabljati! Moja ocena Raging Bull tabletkam je največja petka!

sva oba zadovoljna

3.2.14 N.

Raging Bull s partnerico uporabljava že nekaj časa in sva oba zadovoljna. Zares deluje že po 45 minutah, trda erekcija pa traja tudi do 3 dni. Od vseh proizvodov, ki se lahko dobijo pri nas, je Raging Bull najbolj zanesljiv.

Zadovoljen sem s proizvodom

29.1.14 R.S.

Zadovoljen sem s proizvodom, a najpomembnejše je, da nima stranskih učinkov. Partnerica je zadovoljna in vedno prosi za še, kar mi Raging Bull omogoča. To je že tretje naročilo, ostalo zaključite sami...

jaz ga uporabljam že nekaj let

29.1.14 Anton

Spoštovani, že nekaj let uporabljam ta proizvod in lahko rečem, da mi je popolnoma spremenil spolno življenje. Seveda na bolje! Za razliko od drugih proizvodov, ki sem jih preizkusil, nisem opazil stranskih učinkov, razen povečane samozavesti. Preprečuje prehitro ejakulacijo in zagotavlja, da zares uživaš s partnerico, če želiš tudi nekaj ur. Čudežen proizvod! Zagotovo nekaj najboljšega v ponudbi. Pri meni deluje 3 dni, s tem, da je prva dva dni delovanje intenzivno. Bolje ga je vzeti na prazen želodec in se izgibati alkoholu, ker zmanjšuje učinek. Ne boste se kesali.. jaz ga uporabljam že nekaj let. Torej, Raging Bull zasluži čisto petico. Zares ga še enkrat priporočam vsem!

kdo ne verjame, naj poskusi

27.1.14 Joe

Moram reči takole, kdor ne verjame in je dvomljivih mislih, naj poskusi in ne bo mu žal. Tale zadeva deluje in pika! ocena? Petica.

zelo ugodno presenečen

27.1.14 Srečko

Jaz kot občasni koristnik tabletk sem zelo ugodno presenečen na delovanje istih.Do sedaj nisem opazil nobenih stranskih učinkov. Zato jih priporočam.

Zadeva deluje

21.1.14 Cap

Zadeva deluje.Jaz sem pri svojih 60 letih zelo zadovoljen.Kvaliteta spolnega ritma je kvalitetna in takrat ko vzamem tabletko 100%.Priporočam vsem.

moram reči, da 100% deluje

21.1.14 Užitkar

Že kar nekaj časa sem uporabnik Raginga in moram reči, da 100% deluje. Ker nisem bil zadovoljen samo z eno partnerko sem si večkrat poleg nje občasno privoščil še nekaj »za zraven«. Tako mi je ljubica zaupala, da bi želela, da se nama pridruži še njena prijateljica. Seveda sem strinjal in rečeno storjeno. Moran reči, da je bilo noro že v začetku, ko sem ju samo opazoval kako se obdelujeta, nato pa sem izmenično nabijal eno in drugo tako, da sta noreli od veselja. Res je bilo noro in smo potem še večkrat ponovili. Res je bilo noro in tabletke so čudežne, saj sem bil kos kar dvema hkrati.

Tabletka resnično deluje.

16.1.14 Niko

Tabletka resnično deluje. pri jemanju prvih 2 tabletk sem bil skeptičen glede učinka ampak pri tretji tabletki pa so se začeli dogajat čudeži.

Vsa pohvala!

16.1.14 Dac

Prvič sem vaš proizvod naročil iz čiste radovednosti, čeprav nimam večjih problemov s spolnimi odnosi. Zaradi stresnega načina življenja in obveznosti sem se odločil poizkusiti in jih naročil. Moram priznati, da sem ugodno presenečen, ker delujejo odlično in to 2-3 dni. Tako sva s soprogo izboljšala spolno življenje in prepričan sem, da jih bova še uporabljala. Nisva opazila nobenih stranskih učinkov. Vsa pohvala!

Potrjujem vse našteto v reklami.

14.1.14 Lovro

Potrjujem vse našteto v reklami. Deluje 100%. Največji učinek ima po nekaj urah in traja in traja. Dobra stvar res preizkušena. Priporočam da ne nasedate konkurenčnim izdelkom, ker nimajo niti podobnega učinka. Po zaužitju te tablete ponovno spoznate kaj so posteljne vragolije.

Kot najstnik

6.11.13 Timek

Z Raging Bull imam mojega junaka in seks popolnoma pod kontrolo. Ni bojazni, da ne bi deloval, četudi greva v akcijo tretjič, četrtič... Kot nekoč, ko sem bil najstnik in sem to lahko počel celo noč. In neverjetno, zadnjič mi je draga rekla, da se ji zdi, da imam nenavadno velikega. Ne vem a je to tudi efekt Raging Bulla..

10 od 10

4.11.13 Nik

Ocena 10! Star sem 25 let, še nikoli nisem imel težav, z erekcijo in ne s prezgodnjo ejakulacijo. Žal zadnje čase zaradi urnika in stresa na delovnem mestu nisem dovolj umirjen za doseganje lepega odnosa. Malo sem brskal in prebral o tem izdelku ter iskal informacije po različnih forumih. Če sem iskren, sem bil super skeptičen, ampak sem poskusil... Odlični rezultati! Če ste v dvomih... poskusite, se splača!

Čista desetka

29.10.13 Dimitrij

Poskušal sem to čudovito modro tabletko super je, naročam po 5 paketkov je resnično čudež. Nekaj mesecev sem imel težave z erekcijo, sploh je nisem imel in zato mi je zmanjkala želja po seksu, ampak ko sem vzel modro tabletko, sem takoj začutil, da v resnici ni nič narobe, ker se je takoj prebudil bolje kot takrat, ko nisem imel nobenih težav. Zdaj nimam težav z prodiranjem in takoj, ko so se začne akcija nabrekne in postane trd, prej ni nikoli postal trd. Priporočam jo vsem in zagotavljam vam, da boste rešili vse vaše težave in postali boste pravi moški, sposobni zadovoljiti svojo partnerico. Takoj sem naročil 5 paketov, moj glas je DESET IN VEČ.

Tretje naročilo

24.10.13 Luka

Že tretjič naročam Raging bull, če sem iskren…je super:). Od kar jemljem te tablete, se je moje spolno življenje spremenilo. Moja partnerica je zadovoljna. Res so super in sem zelo zadovoljen. Priporočam jih. Hvala za vaš produkt!! Moja ocena je 10.

10 od 10

21.10.13 Luka

Zelo sem zadovoljen s tem izdelkom, ampak ne samo jaz tudi moja partnerica. Pred tem sem imel težave z ejakulacijo, seks ni trajal niti minuto. Sedaj sem z uporabo tega izdelka, kot prerojen. Priporočam ga. Ocena od 1 do 10, dam 10 odlično.

Fantastično

18.10.13 Jošt

Fantastična tabletka, res odličen učinek, tako kot obljubljajo, zagotovo bom še naročil. Prvič sem kupil samo 4 tabletke, da bi poskusil, če zares deluje, sedaj jih bom kupil veliko več. Moja ocena je 10 od 10. Hvala

Odlično

14.10.13 Vili

Moje izkušnje z RB. Po 19 uri zaužijem izdelek z malo vode, radoveden ampak precej prepričan, da proizvod, če imam srečo dobim manjši glavobol s pretirano vazodilacijo, ki po nekaj urah izgine, razen v redkih primerih. In čakam da se kaj zgodi… Po petih urah je polnoč, kot, da se nič ni zgodilo, odločim se, da grem spat s tako veliko misli, razumljivo zaskrbljen, kakšne so obljube RB. Mislil sem, "tukaj je še ena prevara, ki jo včasih doživimo in nas opomni " vsakdo počne, kar mu drugi dopušča ". Pred spanjem se še enkrat dotaknem mojega penisa z upanjem, da se bo nekaj zgodilo. A človek tam spodaj spi in ne daje znakov življenja. Prevzame me globok spanec in zbudim se naslednje jutro približno ob 6-ih z nujno potrebo po uriniranju. Zaenkrat nič novega, ampak ko končam uriniranje. Čudež, gospod spodaj stoji z vsem spoštovanjem. Občutek, ki spremlja to presenečenje je zelo pozitiven. Res prijetno. Pred leti sem prestal zahtevno operacijo genitalijev. Kadarkoli sem bil pri volji za spolno aktivnost so se mi pojavile močne bolečine. Tako močne, da sem moral končati spolni užitek. V tem stanju sem si želel, poskusiti RB in z njim sem se počutil, kot bi bil star dvajset let. To ni samo trda erekcija, ampak občutek skupnega zadovoljstva. Občutek, da sem ponovno dobil nekaj pomembnega, kar sem pogrešal že dolgo.

Občutek zadovoljstva

8.10.13 Vili

Moje izkušnje z RB. Po 19 uri zaužijem izdelek z malo vode, radoveden ampak precej prepričan, da proizvod, če imam srečo dobim manjši glavobol s pretirano vazodilacijo, ki po nekaj urah izgine, razen v redkih primerih. In čakam da se kaj zgodi… Po petih urah je polnoč, kot, da se nič ni zgodilo, odločim se, da grem spat s tako veliko misli, razumljivo zaskrbljen, kakšne so obljube RB. Mislil sem, "tukaj je še ena prevara, ki jo včasih doživimo in nas opomni " vsakdo počne, kar mu drugi dopušča ". Pred spanjem se še enkrat dotaknem mojega penisa z upanjem, da se bo nekaj zgodilo. A človek tam spodaj spi in ne daje znakov življenja. Prevzame me globok spanec in zbudim se naslednje jutro približno ob 6-ih z nujno potrebo po uriniranju. Zaenkrat nič novega, ampak ko končam uriniranje. Čudež, gospod spodaj stoji z vsem spoštovanjem. Občutek, ki spremlja to presenečenje je zelo pozitiven. Res prijetno. Pred leti sem prestal zahtevno operacijo genitalijev. Kadarkoli sem bil pri volji za spolno aktivnost so se mi pojavile močne bolečine. Tako močne, da sem moral končati spolni užitek. V tem stanju sem si želel, poskusiti RB in z njim sem se počutil, kot bi bil star dvajset let. To ni samo trda erekcija, ampak občutek skupnega zadovoljstva. Občutek, da sem ponovno dobil nekaj pomembnega, kar sem pogrešal že dolgo.

Nova stalan stranka

7.10.13 Franci

Prebral sem pozitivne komentarje, želel sem poskusiti .... To je moje drugo naročilo, moram reči, da so resnično učinkovite in nimajo stranskih učinkov. Zagotovo menim, da je super izdelek.

Ostali so me prepričali

4.10.13 Franci

Prebral sem pozitivne komentarje, želel sem poskusiti .... To je moje drugo naročilo, moram reči, da so resnično učinkovite in nimajo stranskih učinkov. Zagotovo menim, da je super izdelek.

Rezultat je odličen

3.10.13 Jaka

Star sem 60 let in že nekaj časa so se začele pojavljati težave z erekcijo. Po naključju sem odkril prek interneta izdelk Raging Bull. Naročil sem ga in takoj, ko sem vzel prvo tableto, sem opazil, odlične rezultate in pomembno je to, da učinek tabletk, po mojih izkušnjah, traja več kot tri dni, tudi do enega tedna. Ocena 10. V kratkem bom še naročil.

Še bom naročil

30.9.13 Janez

Moram reči, da sem bil na začetku malo skeptičen, ampak takoj, ko sem zaužil prvo sem imel občutek ekstremne vitalnosti. Nisem občutil nobenih stranskih učinkov, razen rahlega glavobola v prvih urah. Sem že oddal drugo naročilo. Ocena 9.

Bolje kot sem pričakoval

26.9.13 Janez

Moram reči, da sem bil na začetku malo skeptičen, ampak takoj, ko sem zaužil prvo sem imel občutek ekstremne vitalnosti. Nisem občutil nobenih stranskih učinkov, razen rahlega glavobola v prvih urah. Sem že oddal drugo naročilo. Ocena 9.

Počutim se mladega

25.9.13 Klavdij

Pozitiven komentar. Popolnoma zadovoljen, drugače ne bi naročil 5 škatlic, počutim se pomlajen. To je že moje 4 naročilo. Moram reči, da se pri 63 letih počutim kot mlad fant.

Extra

17.9.13 Buli

Že večkrat naročil vaš izdelek in kot vedno nikoli razočaran. Ne da bi bil seks slab, ampak ..., ko je treba dati več od sebe veš, da te modra tabletka ne bo razočarala. Tako, da bom ostal še naprej vaš občasni odjemalec. Punca se pa seveda tudi strinja. Lep pozdrav.

Super

17.9.13 Medi

Tabletko R.B. uporabljam občasno in moram reči,da zadeva res deluje.
Za izdelek sem izvedel na internetu. Najprej sem nekoliko podvomil,a kljub temu poizkusil. Priporočam vsem,ki želite biti boljši ljubimci.

Noro

11.9.13 Medi

Tabletko R.B. uporabljam občasno in moram reči,da zadeva res deluje.
Za izdelek sem izvedel na internetu. Najprej sem nekoliko podvomil,a kljub temu poizkusil. Priporočam vsem,ki želite biti boljši ljubimci.

To je to

10.9.13 Mrgaa

Naročil sem že trikrat zaporedoma ta izdelek in je fenomenalen! Resnično! Star sem 23let in vsi, ki pravijo, da so ta leta vrhunec se MOTIJO! Erekcija je mnogo močnejša in vzdržjivost je biiiiistveno daljša ter občutko so nepopisni! Vsi, ki ste v dvomih morate to preizkusit in garantiram nebo vam žal !!!!

Še bom naročil

9.9.13 B.D.

Lani sem med prebiranjem žurnala prvič zasledil tablete RB. Sam sem bil bolj skeptičen a me je punca nagovorila naj jih naročim. Res delujejo fantastičnooo in to kar 3dni! Tablete bom z veseljem še naročil, ker so nama pustile nepozabne trenutke! PRIPOROČAM,ne bo vam žal! Ocena 5

Pozitivno presenečen

6.9.13 S.S.

Star sem 22 let, na morju mi je prijatelj dal za preizkusiti raging bull kapsulo, ker sem bil pod stresom, zmatran in nisem imel nobene volje do seksa, kar je močno nerviralo mojo punco, ko sem zaužil tableto na prazen želodec že po eni uri sem čutil nenormalno potrebo po seksu, v spodnjih hlačah sem začutil nevrjetno vročino, punca je bila prijetno presenečena nad mojo aktivnostjo in vzdržljivosto, priporočam vseem, ki imate radi trdne erekcije in tistim, ki vam hitro pride. Lp

Zadovoljen!

5.9.13 Zadovoljni kupec

Sem že krepko čez petdeset in zadnje čase sem že čutil, kako mi spolna moč upada. Po internetu sem brskal in iskal, kako bi ta problem odpravil in slučajno sem naletel na vašo stran, kjer sem se seznanil s to modro tabletko. Brez kakršnih koli pomislekov sem naročil in moram reči, da je tabletka modra v pravem pomenu besede. Točno ve kdaj in kako mora delovati. Približno eno uro po zaužitju začne prijemati. Čutim, kako se v meni spet prebuja močna želja po spolnosti. Takoj, ko se mi žena približa, spolni ud otrdi, kot pred dvajsetimi leti, noči pa so potem strastne in vroče; in točno to je tisto, kar sem iskal. Stranskih učinkov ni name nobenih. Edini zaznan učinek je nasmeh na ženinem obrazu še cel naslednji dan. Zadovoljen sem, kar se vidi tudi po tem, da sem jih že trikrat naročil in še jih bom. Hvala vam in teji neverjetni tabletki.

Odlično

20.8.13 Zadovoljni

Za tablete RB sem izvedel od prijatelja. Pred tem sem preskusil že nekaj podobnih tablet, vendar me je RB najbolj prepričala. Tablete na recept, ki sem jo tudi preskusil, ima stranske učinke. Zvišan pritisk in povišan utrip srca. RB teh stranskih učinkov nima. Ko sem RB poskusil prvič, je bil srčni utrip malce povišan, ampak bolj zaradi pričakovanja. Učinek? Fantastičen. Erekcija trda kot kamen, med dvema izlivoma pa zelo kratek čas za obnovo moči. Več kot odlično. Partnerica zadovoljna, jaz zadovoljen ... kaj še reči. Do zdaj sem tablete naročil že nekajkrat in vse kaže, da bodo naročila še kar prihajala. Veliko užitkov vsem ... :)

Hvala vam in tej neverjetni tabletki.

7.1.13 Zadovoljni kupec

Sem že krepko čez petdeset in zadnje čase sem že čutil, kako mi spolna moč upada. Po internetu sem brskal in iskal, kako bi ta problem odpravil in slučajno sem naletel na vašo stran, kjer sem se seznanil s to modro tabletko. Brez kakršnih koli pomislekov sem naročil in moram reči, da je tabletka modra v pravem pomenu besede. Točno ve kdaj in kako mora delovati. Približno eno uro po zaužitju začne prijemati. Čutim, kako se v meni spet prebuja močna želja po spolnosti. Takoj, ko se mi žena približa, spolni ud otrdi, kot pred dvajsetimi leti, noči pa so potem strastne in vroče; in točno to je tisto, kar sem iskal. Stranskih učinkov ni name nobenih. Edini zaznan učinek je nasmeh na ženinem obrazu še cel naslednji dan. Zadovoljen sem, kar se vidi tudi po tem, da sem jih že trikrat naročil in še jih bom. Hvala vam in tej neverjetni tabletki.

Pozitivno presenečen

16.11.12 xx yy

Na stran sem zašel, ker sem iskal nekaj za boljši sex. Prebral sem kaj naj bi bila sploh modra tabletka, moram priznati da sem bil malo skeptčien ali to res deluje, zato sem prvič naročil samo eno tabletko za preizkus. Lahko vam povem, da sem bil nad delovanjem zelo pozitivno presenečen, nenehna zelo močna erekcija, seveda moraš biti vzburjen saj malo, skratka noro super stvar. Po mojih izkušnjah jo zelo priporočam, res fenomenalna tabletka.

Odlična zadeva

14.11.12 Milan jaz

Tole sem slučajno zasledil ko sem iskal čisto drugo stvar, in našel Raging Bull. Firbec sem že po naravi, rad imam nove izzive, rad preizkušam nove in nore stvari. Raging Bull? pa kaj še, ampak nimam miru dva dni in se odločim da kupim in preizkusim. Neverjetno, tako kot so drugi opisali sem tudi sam doživel. Priporoam vsakemu ne glede na leta, meni ni žal in bom še uporabljal RB ko bom le imel as da se razumemo ne za en sex ampak za celo noč, ker dejansko ne moreš nehat tako dobro RB deluje. Nora doživetja ki sem jih že skoraj pozabil. SKRATKA ODLIČNA ZADEVA!

Malo vzpodbude

30.10.12 Kar nekdo

Star sem preko 60 let in imam kar dobro spolno življenje. Včasih pa le rabim malo "vzpodbude". Probal sem Viagro po kateri sem imel veliko stranskih učinkov, poleg tega imam slabo srce in po naročilu zdravnika viagre ne smem več uporabljati. Zato sem probal Raging Bull. Nad rezultati sem bil izredno presenečen. Name ne samo, da deluje, ampak deluje odlično. Erekcija kot na ukaz, poleg tega pa je čas med orgazmom in ponovno erekcijo izredno kratek. odličen produkt.

Nakup iz radovednosti

9.10.12 O.M

Ob prebiranju ostalih mnenj sem se nemudoma našel. Prvi paketek sem naročil iz čiste radovednosti, saj je prijatelj dejal, da je neverjetna in da dela čudeže. V šali je tudi dodal, da se od takrat s partnerico ne kregata več. Raging bull tabletke so res zelo dobre, presenetljivo držijo skoraj 48 ur. Priporočam vsem, da jo še sami preizkusite in na lastni koži spoznate, da resnično delujejo.

Dodatna moč

20.9.12 A.P.

Za tableto Raging bull sem izvedel na internetu. Najprej sem pomislil, da gre spet za še eno
marketinško foro. Vseeno sem jo poskusil in rezultat je bil viden takoj. Neverjetno! Name
tabletka res deluje. Zelo sem zadovoljen z vašim proizvodom saj se po zaužitju počutim enkratno -
kot bi dobil dodatno moč.

Boljše kot zlata ribica

19.9.12 Moški007

Deluje in pri meni bo še delovala. Raging bull je tabletka, ki te ne pusti na cedilu.
Prav je, da jo vzameš cca eno uro pred obrokom, nikakor med ali po obroku. Vedno deluje in resnično
drži tudi do 48 ur, vsaj pri meni. Sem in bom ostal zvesta stranka - izgubiti nimam kaj, kvečjemu s
partnerko pridobiva. Poleg tega je še naravna in brez stranskih učinkov. Pet zvezdic, boljše je
kot zlata ribica saj izpolni vse želje.

Vsaka čast

19.9.12 Jože

Nad tabletko R.B. sem zelo zadovoljen. Tič mi stoji še po 24 urah tako, da me ne preseneti nobena nenamenska avantura! Vsaka čast!

Nadpovprečno

17.9.12 Poslovnež

Raging bull jemljem občasno, predvsem kadar vem, da bova s partnerico imela dolgo in vročo noč. Zadeva deluje nadpovprečno, zelo zadovoljna sva oba, saj se počutiva kot pred dvemi desetletji. Pozitivna lastnost Raging bulla je tudi ta, da nima stranskih učinkov, kar je v primerjavi s podobnimi izdelki še en velik plus.

100% zadovoljen

10.9.12 Crazy Devil

Tabletko R.B. uporabljam občasno in sem zelo zadovoljen z njo. Prebral sem še, da če jo vzameš na prazen želodec, deluje bolj hitro. Preizkusil sem tudi to in moram reči, da je res. Prime zelo hitro in drži zelo dolgo! Zadovoljen 100%!!!

Zadovoljna punca

14.8.12 Medo

Moje mnenje glede te tablete je dobro, ker odkar jo uporabljam, je moja punca zelo zadovoljna, ker ima rada dolge in večkratne spolne odnose, kar se je s pomočjo te tabletke tudi zgodilo in oba zelo uživava v njih.

Abraham

13.8.12 Vaja.Mojster dela

Pred kratkim me je obiskal Abraham, ker je moja Ljubezen kar precej mlajša, me je že malce skrbelo... pa sem pred letom zasledil tole tabletko, res je odlična! Sploh takrat, ko smo na dopustu… res deluje!!!

Priporočam

10.8.12 Janko Š.

Za Raging Bull sem izvedel na internetu. Tablete delujejo presenetljivo učinkovito, posebej če nisi zaužil pred konzumacijo večje količine hrane. Skratka, ko se na njih navadiš in jih redno uporabljaš ni več strahu, da ne bi bil "najboljši". Priporočam, morda bi lahko bila cena na količino prodanih tablet nekoliko nižja. V tem primeru bi jih tudi sam naročil več. Priporočam.

Zadovoljna stalna stranka

9.8.12 Tommy

Sem vaša že stalna stranka, s pomočjo vaše tabletke se mi je odprl svet sexa in ponudbe, saj dober glas seže v deveto vas, mam pa občutek, da je moj penis postal dobesedno nor. Ni niti treba včasih vzet tabletke, je precej neverjetno, ampak res ženske se včasih kr same ponudijo, da sprobajo a kolegica laže al je res.

OCENA : Čista petica !!!!!

24.4.12 Ž.B.

TABLETKE UPORABLJAM ŽE DALJ ČASA IN SVA TAKO JAZ KOT PARTNERICA IZREDNO ZADOVOLJNA !!! oSTAL JI BOM ZVEST DO GROBA ;) Kakšno uro pred spolnim odnosom pogoltneš tabletko in čez približno pol ure začutiš prve učinke (dogajanje v hlačah ;) in akcija se lahko prične !!! Vsi občutki se ti potencirajo z najmanj 10 in tudi korenjak je vsaj tolikokrat močnejši in vzdržlivejši !!! Po vrhunskem orgazmu si privoščiš eno pivce in spet si pripravljen na akcijo in to lahko traja celo noč ker tabletka raging bull te nikoli ne pusti na cedilu ...- lahko razmišljaš samo o tehnikah kako napadati svojo malo in vaš korenjak bo vedno v pripravljenosti...OCENA : Čista petica !!!!!

Priporočam, ne bo vam žal!

23.4.12 Zadovoljen

Dela vse, kar obljublja! Upošteval sem nasvete ostalih uporabnikov, da tabletko vzameš eno uro prej - in, ko je bila akcija, je bila akcija na polno. Več erekcij, ena za drugo, brez problema, po izlivu pa sploh ni konec. Lahko sva nadaljevala še in še, do večkratnih orgazmov. Poskusil sem že nekaj "kao" ne-popolnoma-legalnih tabletk (viagre po netu), ampak ta zares dela. Poleg tega ima firma, ki jo prodaja do kupcev zelo fer odnos. Priporočam, ne bo vam žal!

Pozabil sem na svoja leta in ponovno sem odkril radosti posteljnega veselja.

23.4.12 Poskočnež

Imel sem kar nekaj težav pri seksu. Mislil sem si, leta so tu in tako mora biti. Potem sem pa izvedel za tablete Ragingbull. Pa sem jih iz radovednosti probal. Čudovito. Pozabil sem na svoja leta in ponovno sem odkril radosti posteljnega veselja. Pozabil sem dati oceno: čista 5

Ocena čista 5-ka, edino za sosede mogoče ne :)

18.4.12 Presenečen

Prvi paket sem naročil iz čiste radovednosti, drugega bom iz veselja. Prvo kapsulo sem preizkusil na prazen želodec, z nekaj piva za podlago in bila je presenetljivo učinkovita. Malo suha usta in rdečice na licih, to je vse, kar sem opazil od stranskih učinkov. Seks pa kar precej daljši in pogostejši, tako kot če si s kakšno prvi teden, ko minejo prvi seksi in se malo bolje spoznata - in si praktično nonstop vzburjen. Drugo sem vzel močno sit - spil sem malo več vode kot običajno, tako da ni bilo nobenih stranskih učinkov, vendar na poln želodec tudi tabletka ni tako "divje" učinkovita. Se mi je pa zdelo, da je učinek trajal dalj časa. Še dve sta v rezervi, pa bom raje naročil še en paket :). Ocena čista 5-ka, edino za sosede mogoče ne :).

zagotovljena redna stranka se naprej

17.4.12 S.K.

Za RB sem izvedel od prijatelja,kateri je trdil da je ta stvar res bomba med rjuhami...Nisem mu verjel,dokler mi kolega za roj.dan ni kupil 4 tabletke. Mislim občutek božanski erekcija trša od kamna. zagotovljena redna stranka se naprej. hvala

carovnija, ocena pet

8.4.12 B. srednjih let

Bil sem radoveden Ali je kaj Resnice v teh mnenjih kupcev,nisem verjel ,,,,,, Taksne erekcije se nikoli nisem imel,orgazem,kot da je deset krat boljsi,po izlivu penis Ostaja trd,pripravljen takoj znova,kot da je vse SKUPAJ carovnija, ocena pet

Ocena definitivno 5

5.4.12 Gagi

Že nekaj časa uporabljam vaš izdelek Raging Bull,lahko rečem da sem zelo zadoviljen ker po jemanju tega izdelka nimam nobenih glavobolov kot nobenih drugih stranskih učinkov.Zelo zadovoljen jaz kot moja partnerica,najino sexualno življenje se je bistveno spremenilo.Po zaslugi vašega izdelka si privoščiva ure in ure sexualnega užitka.Zato bom z veseljem naročal Raging Bull še v bodoče.Ocena definitivno 5

Učinek je res fantastičen ...

3.4.12 Jani

Za tabletke Raging bull sem čisto slučajno izvedel na internetu. Ker sem si že dalj časa želel, da bi poleg rednega sexa doma preizkusil še kaj poleg. Tako sem dal oglas in kmalu našel primerno mlajšo partnerko s katero sva komaj čakala da pristaneva v postelji. Nekako pol ure pred akcijo sem vzel le polovico pilule in učinek je bil enkraten, korenjak kar ni hotel uplahniti in sva sexala neprestano več kot dve uri. Učinek je res fantastičen in sedaj sem redni naročnik tega čudeža. Ocena je pet plus.

Z rezultatom sem več kot zadovoljen ...

22.3.12 Denis

Slučajno sem zasledil vaš izdelek in sem se bolj za hec kot za res odločil in naročil tabletke. Z rezultatom sem več kot zadovoljen in lahko iz lastnih izkušenj zagotovim, da tabletke delajo veliko razliko in to že ob prvi uporabi!

Sestavine dajo tisto, kar prodjalec obljublja ...

15.3.12 Hippo

Sestavine očitno dajo od sebe tisto, kar prodajalec obljublja. Že polovička je dovolj, da je ponos pripravljen na akcijo v trenutku kar dva ali tri dni. Morda me je prvič presenetilo rahlo tiščanje v glavi, vendar sem zadevo naslednjič rešil tako, da sem tableto spil z 3-4 dl vode, in posledic ni bilo. Ne bom pretiraval, da je za vsak dan, parkrat na mesec, pa to moč privoščite sebi in partnerki. Tudi tisti, ki mislite, da lahko na njemu še vedno kujete koso, poskusite, garantiram, da bo vaša kosa rezala dlje časa :-)

Učinka ne morem prehvaliti ...

1.3.12 Nenasitnež

Pred nekaj meseci sem imel nezgodo, ko sem po prepiti noči domov pripeljal dekle, pa zaradi alkohola mali ni niti mignil. Zato sem si, da bi se izognil ponovitvi nerodne situacije naredil "rezervni načrt" in naročil 4 tabletke raging bull. Zadeva je dejansko fenomenalna, ko je očitno da bo akcija, pa se mi zdi da bi lahko spet bila katastrofa, vzamem tabletko, malo zavlečem s predigro in po slabe pol urce je rezultat res neverjetn!! Kar nimam in nimam dovolj, sex je boljši kot če bi bil popolnoma priseben, tudi korenjak je trši in zdi se mi da celo malo daljši. učinka res ne morem prehvalit, drug dan sem edino imel rahel glavobol, ampak dvomim da zaradi tabletke. Ocena: bleščečih 5 zvezdic.

Minilio je že nekaj časa ...

29.2.12 Storm

Minilo je že precej časa odkar sem kupil paketek 4 tabletk zgolj iz radovednosti. Čakal sem na pravo priložnost da jih preizkusim. Pred nekaj dnevi sem imel zmenek z precej mlajšo kolegico in toliko orgazmov kot sem doživel z pomočjo te čudežne tabletke nisem doživel še nikoli. Moj junak je bil ves čas najinih igric zelo trd in sploh ni potreboval časa za počitek….Tudi prijateljica je doživela kar nekaj zaporednih orgazmov in bila po srečanju utrujena in pošteno zadovoljena. Isti večer se je zgodba nadaljevala, tokrat v zakonski postelji….Posledice….ha,ha,ha malo večja utrujenost vendar še vedno močna vzburjenost tudi naslednji dan Raging Bull bo vedno v moji denarnici pripravljen za uporabo.

Definitivno bom tableto še uporabil. Ocena 5 plus.

28.2.12 Star

Vzel sem eno tableto Raging bull in po eni uri normalno seksal nekje pol ure, kot ponavadi. Ampak čez približno 2-3 ure se mi je čedalje bolj večala želja za spolnimi odnosi, sploh ko sem partnerko pogledal in si jo zamišljal v raznih situacijah, tako da sva ponovno seksala, tokrat skoraj uro neprestano.Zatem sva zaključila in se odpravila gledat film. Film sva gledala kakšno uro, ko me je spet prijelo in potem se je zadeva ponovila, in spet sva se imela dobro uro lepo. Potem sva še pogledala film do konca, ampak ker sem sem se zdaj pa hotel dokazati, sva še enkrat poskusila. Tokrat sem zdržal približno dve do tri ure,.seveda ne non stop in z kratkimi odmori, dokler ni bilo partnerici dovolj in je rekla da naj se spravim že enkrat spat ker ima preprosto dovolj za cel teden.
Toliko z moje strani. Definitivno bom tableto še uporabil, ker brez nje nikakor ne bi zdržal tolikokrat in tako dolgo. Ocena 5 plus.

Ni ga čež Raging bull, ocena za 10

23.2.12 Milorad

Uporabljam že nekaj časa vaše proizvode in vendar čez raging bull ga ni. Ta čudovita tabletka ti resnično polepša življenje, pa ne glede na leta starosti. Popolnoma mi je povrnila zaupanje in gotovo jo bom uporabljal tudi v bodoče.
Ocena, za deset….

Učinek je fantastičen. Priporočam nakup tabletke in uporabo. Ocena 5.

18.2.12 Bertl

Star sem 51 let. Občasno so se pri meni pojavile težave z erekcijo in prezgodnjimi izlivi. Pobrskal sem po internetu in našel modre tabletke ragingbull. Naročil sem si en komplet. Partnerki pa o tem nisem nič govoril. Učinek tabletke je fantastičen. Penis je bil med spolnim odnosom vseskozi nabrekel in opravljal je svojo funkcijo kot je treba. Tudi partnerka je opazila razliko. Seveda sem ji kasneje povedal o nakupu tabletke. Priporočam nakup in uporabo le te.

Kupil, probal in deluje. Zelo zadovoljen, priporočam.

13.2.12 Janko42

Kupil, probal in deluje ok in je res kar predhodniki komentirajo. Ko sem na internetu zasledil, sem si ogledal mnenje predhodnikov in si rekel, pa da probamo še mi in res deluje tja do 3 dni in res podaljša vse skupaj in zadovoljen in priroročam.

Prijateljica maksimalno zadovoljna. Kot vedno čista petka.

2.2.12 Buli

Kot vedno čista petka. Seveda za tiste večere, ko se je treba res izkazati. In tedaj te ta tabletka definitivno ne pusti na cedilu. Prijateljica maksimalno zadovoljna. Še naprej razveseljujte ljudi.

Ni stranskih učinkov, priporočam!

31.1.12 Danilo

Prvič sem kupil Raging Bull bolj iz radovednosti ali ta stvar res deluje, ko pa sem tabletko vzel je bilo presenečenje res veliko. Pri mojih letih sem imel že kar resne težave z erekcijo, ta tabletka pa me je vrnila 3 desetletja nazaj in z ženo sva doživela po dolgem času eno čudovito noč. Stranskih učinkov skoraj ni, zato bom to tabletko še naročil. PRIPOROČAM

Kupil iz radovednosti in ni bolj učinkovitega naravnega stimulansa. Ocena 5.

27.1.12 Emil

Prvič sem Raging bull naročil iz čistega firbca in tudi zato, da bi se prepričal, ali obstaja učinkovito naravno sredstvo za čas, ko mi bo po naravni poti spolna moč počasi usihala.
Na Viagre ipd. še pomišljam ne in sem tukaj v iskanju izključno naravnih sestavin in preparatov, ki bi po naravni poti utegnili biti učinkoviti. Pri svojih 54 letih je tako razmišljanje, menim, več kot na mestu, saj v sexu uživam in uživam v tem, da partnerko zadovoljim; še bolj pa, če jo lahko presenetim s trdo erekcijo mladostnika, ki mu ne pride po dveh minutah, ampak kvečjemu po dveh urah ali več....tako, da moram vsekakor bolj skrbeti za ustrezno fizično kondicijo, saj vem, da me čaka maraton....zelo prijeten maraton!....pa ne samo zame :)) In ni lepšega občutka kot, ko z ljubljeno osebo, obnemoglo in nadvse prijetno utrujen obležiš drug poleg drugega, v objemu dveh prepotenih teles...ko ti partnerka šepne na uho: "daj, da pridem malo do sape"...in ti hvaležno stisne kakšnega nagajivega lupčka....z Raging bullom se vam bo to zgodilo, kot se meni dogaja....do sedaj nisem odkril nobenega bolj učinkovitega naravnega stimulansa....drži tudi navodilo (vzeti 2 uri prej, traja 48 ur, ne prekoračiti doze)...lep pozdrav in veliko intimnega užitka vam vsem želim!

ZELO izboljša spolno življenje

15.1.12 Mare

"Še ena reklamna poteza" si rečem, vendar je bila radovednost prevelika, zato sem naročil te tabletke, da sprobam...pri tem moram potrditi mnenja ostalih uporabnikov.....kaj naj rečem = 5+++......sprememba je velika......Priporočam vsakemu, ker si bo ZELO izboljšal spolno življenje !!!! Stranskih učinkov nisem opazil.....

Vrhunski

9.1.12 Mlad25

Pred tednom dni sem kupil vaš izdelek po dolgem premisleku, ker moram priznat, da sem bil zelo skeptičen, prebral sem verjetno vsa mnenja uporabnikov petkrat in potem sem se le odločil in naročil. Iskreno povem, da sem bil nad izdelkom več kot pozitivno presenečen. Nisem pričakoval takšnega rezultata, saj resnično zadeva deluje in erekcije so bile boljše in daljše tudi večkrat en zadrugim ni bil noben problem. Meni osebno je delovala ena kasula nekje 36 ur s 100% učinkovitostjo, potem pa je moč začela počasi upadat. Kakorkoli izdelek je vrhunski in ga res priporočam in z moje strani dobi najvišjo oceno torej 5, da še dodam, nimam težav z erekcijami, vendar s tem izdelkom je dosti dosti boljše.

Čudovita doživetja

19.12.11 HORNY DEVIL

Moja doživetja s tabletami Raging bull so nepopisno čudovita. S tabletami sem kot prerojen človek v spalnici in tudi moja žena jih hvali. Ocena 5+.

Resnično deluje.

12.12.11 M.M.

Ja ni kaj, resnično deluje.

Super zadeva

12.12.11 B.P.

Super zadeva, traja vedno 2 dni

Priporočam

28.11.11 Yamaha

Tabletko sem že večkrat uporabil in resnično deluje. Priporočam!!!

resnično deluje

22.11.11 Bambi

Resnično deluje. Sicer nimam problemov, a pri 42 letih je čas za regeneracijo vseeno daljši, kot nekoč, pri 20. Z uporabo RB ponovno lahko seksam večkrat zapored, kot v rosnih letih. Ocena 5+.

resnično zelo dobro deluje

18.11.11 A.U.

Nimam težav z erekcijo, ampak po mnenjih uporabnikov ki so govorili, da po tabletkah RB postane korenjak trd kot kamen -kost, sem se enostavno odločo za nakup in preizkusil zadevo! Nisem mogel verjeti lastnim očem, da je lahko to resnica vedno sem mislil, da je to samo marketinški nateg! Zadeva resnično zelo dobro deluje kot je opisano in sex je 50% boljši ..... pa še nobenih negativnih stranskih učinkov nisem imel! Pojavi se le neka neverjetna moč, ki se imenuje RB tabletka! Izdelek pa seveda z lahkoto doseže oceno 5+ :). Dokler ne preizkusiš zadeve na lasne oči, pač nemoreš komentirat! Lp


učinki resnično neverjetni

18.11.11 Tomy

Na omenjeno tabletko sem slučajno naletel pri brskanju po internetu. Posledice stres in leta tudi meni občasno povzročajo podobne preglavice kot večini uporabnikov – komentatorjev. Učinki tabletke so resnično neverjetni in tudi dolgotrajni ( dva do tri dni). Seveda me skrbijo morebitni stranski učinki v primeru daljše uporabe saj se tabletki kar ni mogoče odreči. Moja ocena izdelka je vsekakor 5+. Skoraj neverjetno, da nisem zasledil niti enega negativnega komentarja. Mogoče pa jih ne objavljate? Prav tako nisem našel nobenega komentarja nasprotnega spola. V upanju na čim manjše stranske učinke bom vsekakor ostal zvest uporabnik. Tomy

Izredno močna erekcija

15.11.11 Pigmejec

Odkrito povedano nisem pričakoval kaj dosti. A že kmalu po vzetju tabletke začutiš prijetno toplino med nogami in zelo malo je potrebno, da je korenjak trd in nabrekel. Erekcija je res izredno močna. Tudi po izlivu. Prvem, drugem, tretjem, četrtem... Res je, svojo pupo obdelujem celo noč. Raje kupite RagingBull, ker ko vam bo punco na tak način zadovoljil kdo drug, se ne bo nikoli več vrnila. ;)

dolge noči, deluje tudi na partnerja

15.11.11 Edin Dino

ta stvar je tudi za tiste ki nimajo težav in si želijo dolge noči saj očitno deluje res dolgotrajno in tudi na vašega partnerja ,....splača se

Nepopisljivo dobra stvar

14.11.11 K.S.

Stvar je nepopisljivo dobra in najboljša stvar tega je erekcija trda kot kamen tudi po 48 urah, neverjetno res. Pozabite kakršnekoli viagre ali takšne stvari RAGING BULL TABLETE 1A. Respect nature. Respect Raging bull. Ocena od 1 do 5 ?? Jst bi ji dal 5+

Resnično delujejo

4.11.11 Pasion007

Kjub mojim pomislekom tabletke resnično delujejo (ocena 4). Sprobajte sami in se prepričajte.

Fajn zadeva

3.10.11 Leteči

Ej zadeva je neverjetna, ni mi žal da sem probal, drži mi več kot 48 ur, žena izredno srečna!!

Vrhunsko!!!

12.9.11 Calypso

Imam 55 let, doselj nisem imel problemov in sem naročil za rezervo, ko mi enkrat ne bo več diamantno stal. Vzamem RB in bomba, žena pravi, da sem postal pubertetnik z diamantom!!! Sploh mi ne pade, ko bom umrl, ga bo treba posebej pokopat.....Vrhunsko!!!

Zvesta stranka

1.9.11 J.Z.

Dobra zadeva, preživel sem nori vikend. Vedno znova se bom odločil za nakup. lp

Drži 3 dni

11.8.11 Bob

Do sedaj sem jemal Levitvo in Viagro. Kot naravno sredstvo Bull drži tri dni, ostalo pa največ nekaj ur. Torej so odnosi lahko bolj neplanirani (v treh dneh). Noro.

Drži kot pribito

10.8.11 D.T.

Vse že napisano drži kot pribito. Učinkuje hitro in dobrih 48 ur, partnerka več kot zadovoljna, ocena ne more biti drugačna kot pet zvezdic+. Tudi pri 64 se počutim kot mladenič.

odličen izdelek

1.8.11 Š.K.

Glede na odlično podporo je to res odličen izdelek. Učinki so name opazni kmalu in trajajo sigurno več kot en dan..

Priporočam vsem

29.7.11 Simon

Tabletko sem uporabil že nekajkrat, učinek je zelo zadovoljiv, potrebuješ le malo vzburjenosti in že si 'tam'. Delovati začne name že po kake pol ure in drži do naslednjega dne. Priporočam vsem, ne glede na starost.

Mašinerija deluje!

18.7.11 Miki

Glede na to, da sem bolj skeptične narave do reklam, ki obljubljajo nadnaravne rezultate, sem Raging Bull kupil bolj iz radovednosti. Češ, nimam kaj zgubiti. Že po kakšni uri uporabe prve tabletke sem se pa samo čudil. Še bolj po nekaj urah, ker je še vedno delovala - moja "mašinerija". Enako sem vesel tudi tega, da telo in psiha povsem normalno delujeta, saj se trudim kolikor se da zdravo živeti.

nekaj več

18.7.11 Bull69

Izdelek ragingbull naročam že drugič, ker sem z njem zelo zadovoljen. Sem eden tistih, ki nima ravno težav z potenco, ampak si v prostim času, kadar ga že imam, želim nekaj več od navadnega seksa. Zato ga priporočam tudi drugim. Lahko rečem, da na meni deluje 48 ur.

Super

12.7.11 Robi

Tole je enkratno, hitro se dvigne in je trd zelo dolgo, z izlivom imam še zmerom težave ampak sem srečen, ker je kmalu zopet trd kot kamen. Brez tablete sem ničla, mojega seksa zna biti konec v 2 min in zelo razočaram partnerko, sedaj me pa mora to zver večkrat naskočiti in doživi orgazem, kar je prej bilo bolj izjema. Sam zelo uživam, ko končno potešim partnerko, ko vidim, da uživa. Enkratno.

Spet uživam vsak trenutek

4.7.11 Soonny51

Po naravi sem zelo skeptičen do vseh nakupov prek spleta, tokrat pa resnično ne obžalujem nakupa modre tabletke. Težave, ki so se mi pojavljale so bile takorekoč odpravljene, sama trdota uda med sexom mi je plahnela in sem imel veliko težav, da sem spolni akt pripeljal do konca. Odkar pa uporabljam modro tabletko, se je trdota povrnila in problemi so izginili. Prej navadno dva sexa na teden, se je spremenilo v vsakdanjega in to do trikrat. Samo premori med dvema sexoma se je skrajšala na nekaj minut. Sam sex pa mi je zopet postal v veliki užitek in uživam vsak trenutek, zahvaljujoči tej res čudežni tabletki. Naj omenim, da je tudi resnično, da tabletka deluje vsaj dva dni. Kdor se bo odločil ne bo nikoli obžaloval. Lep pozdrav in obilo užitkov z pomočjo te čudežne modre tabletke.

RB je zakon!!

4.7.11 Mačo

Lp moram vam povedat da kaj takega pa še ne. To je resnično čudežna kapsula. Z RB doseže moški in ženska neverjetne užitke, vrhunce in vzdržljivost predvsem pa moško samozavest in moč. Mislim da bom od zdaj naprej zvest RB, če že ženi nisem haha ČISTA 10 RESNIČNO SVETUJEM

SUPER

30.6.11 IVO

Prvič naročil in komaj dočakal svojo partnerko.
Imam problem s prezgodnjim izlivom, tega nisem ravno rešil ampak po izlivu je hitro otrdel in sem seksal dalje. Z veseljem me je naskočila in ji je parkrat prišlo.

ocena 5+

29.6.11 Buli

Kot vedno samo hvala. To je naša mala prijateljica, ki te nikdar ne zapusti.
VSAKA ČAST. Ostajamo ji zvesti.

Presenetljiva izkušnja

9.6.11 Aladin

Tako kot veliko mojih predhodnikov, sem tudi sam naročil RB tabletke iz čiste radovednosti. Prva izkušnja je bila presenetljiva. Kljub temu, da v postelji nimam nikakršnih težav, sem že kmalu po zaužitju začutil prijetno toploto in povečanje že v mlahavem stanju, ki traja in traja. Tudi nadaljevanje je bilo super. Kljub očitno povečani prekrvavljenosti, fizična občutljivost nekako upade in cela zgodba se dejansko lahko bistveno podaljša in popestri. Je pa res, da je vse povezano tudi z glavo in partnerko. Kombinacija vsega res deluje, zato je moja ocena 5.

Dejansko deluje

2.6.11 XYZ*

Sam sicer nimam težav z erekcijo ampak sem želel poskusiti, kakšne učinke ima tabletka. Tabletka dejansko deluje in sigurno jo bom vzel še ob kakšni zanimivi priložnosti. Priporočam tudi tistim, ki nimate težav z erekcijo, pač za popestritev seksa. Ocena 5/5!

Ni mi žal

2.6.11 Štrumf

Tudi jaz sem pred časom kupil tabletke raging bull tako malo iz radovednosti, moram pa povedat, da se ne ustrašt in jo kupite saj ta tabletka ragig bulla-a deluje 100% in ni mi žal, da sem se odločil da jih kupim in še jih bom saj so aktivnosti v postelji še veliko boljše zato mu dajem oceno 5.

Redna stranka

1.6.11 Macho1

Tudi moja prva radovednost me je zelo pozitivno presenetila. Nisem ga mogel več ukoritit, postal je trd in neomajen, nenasiten, za ženo - pa kaj bi govoril in pisal - je treba poskusit. Jaz vem, da bom redna stranka! Čudovito RB-Opozorilo: Ne poskušajte drugje, ker je možna ločitev - JOJOJ! Strokovna ocena: ČISTA 5!

Resnično deluje!

30.5.11 Lolek

Ker sem že večkrat preizkusil modro tabletko raging bull-a in sem nad njo navdušen, bi rad povedal, da si ne morem zamisliti odnosa brez te modre lepotičke. Pomaga preizkušeno 100%! Hvala!

100% učinkovito

26.5.11 Mr. X

Tabletka je prava bomba, 100% učinkovita, odlična tudi kot popestritev. Ocena 5!

Super

26.5.11 Marko

Zares sem navdušen nad Raging Bullom. Naročil sem ga iz radovednosti, saj nisem imel nikakršnih težav pri spolnem odnosu, le zanimalo me je če je res z to tabletko lahko še boljše. In res je. Hvala ragging bull! Ocena 10/10

Najboljši

24.5.11 Andrej

Ragingbull je najboljši na svetu... to moraš samo doživet. Ocena 1-5? 1000!

RES DELUJEJO

20.5.11 K

TABLETKE RAGING BULL RES DELUJEJO. SPRVA SEM MISLIL, DA TO NEBO DELOVALO. STAR SEM PREKO 50 LET IN VČASIH SEM IMEL KAR MALO TEŽAL S SVOJIM KORENJAKOM. PO TEH TABLETAH LAHKO SEKSAM DOLGO IN ŽENA JE ZELO ZADOVOLJNA, SAJ DOSEŽE PREKO 30 VIŠKOV NASLADE V ENI NOČI V MOJEM NAROČLU. VSEM, KI SI ŽELITE DOBER SEKS, IN MIR V HIŠI, TABLETE RAGING BULL PRIPOROČAM!

življenje je spet lepo

12.5.11 Pony

Star sem 44 let in že nekaj časa nisem mogel imeti čvrste erekcije ali pa ni dovolj dolgo trajala. Po spletu sem kupoval razne tablete od viagre do cialisa pa nič, nobene spremembe, skoraj sem že obupal ko sem v brezplačniku naletel na oglas za raging bull, a ker sem po naravi skeptik, sploh do raznih čudežnih tabletk, krem in kar je še podobnih zadev, saj so me izkušnje že izučile. Ker gre osel samo enkrat na led (no jaz sem šel večkrat) sem kar dolgo okleval in se nazadnje brez velikih pričakovanj le odločil in naročil. Potem pa Bum! Neverjetno, stvar res deluje po približno uri, drži dva ali več dni, pri meni brez kakršnih stranskih učinkov in življenje je spet lepo. Postal sem in ostal bom zvest kupec!

čista 10ka!

11.5.11 The Rock

Za nakup tabletk RB sem se odločil, ker sem imel zaradi stresne službe težavo z erekcijo, ravno tako pa zato, ker sem ravno začel zvezo z novo, mlajšo punco in sem hotel, da bi bila izkušnja za oba nepozabna. Lahko povem, da je začelo učinkovati po slabi uri, razen suhih ust, nisem imel stranskih učinkov, sex pa je bil dolgotrajen in kvaliteten kot že dolgo ne! Zdaj naročam drugič in bom ostal redna stranka. Priporočam vsem, ki imate težave, ali pa bi samo radi popestrili posteljne užitke. Čista 10ka!

zanesljiv

9.5.11 Bond

Zanesljiv in siguren, vedno deluje, za mir v hiši fenomenalen = 5

zanesljivo deluje

3.5.11 J.S.

Ne vem čisto kako, toda zanesljivo deluje. Ko kamen. Dobra popestritev spolnega življenja. Ocena - odlično.

resnično deluje

29.4.11 Zanimivi

RagingB uporabljam slabo leto. Učinki so zares presenetljivi in stvar resnično deluje. Ocenim ga lahko z najvišjo oceno to je 5.

seks kot v mladosti

8.4.11 Redni uporabnik

Tablete so enkratne. Nobenih stranskih učinkov. Seks kot v mladosti. Ocena 5.

res deluje

29.12.10 mohor 33

Bil sem skeptičen na RB, če res deluje. Po eni uri sem začutil res pravo delovanje, ki traja in traja...

Odlično

20.12.10 Snake

Se podpišem pod vsa mnenja navedena tu. Love it.. :D

Noro dobro deluje!!!

8.12.10 B-man

Prvič sem naročil izdelek RB bolj za šalo kot zares ....Imeli smo druženje z dekleti in sem si rekel :'' vredno je poskusit ''!! In res...pošiljka je čist anonimno prišla kar v službo , kamor sem tudi naročil. Takoj po prvem poskusu , je delovalo kot MINA....Resnično ga priporočam vsem, ki si želijo, kot jaz, popestriti spolno življenje. Osebno ne bom več poskusil nič drugega , ker sem z RB nenormalno zadovoljen  -  brez stranskih učinkov.... noro,  noro ...

dragi ne more več prosim

7.12.10 denis

Star sem 47 let.Kljub temu nisem imel nikoli težav z erekcijo a vendar nisem mogel slediti svoji 19 let stari prijateljici.Po dveh odnosih je bilo za to noč vsega konec.Po naključju sem izvedel za kapsule RB in jih iz radovednosti naročil.Prijateljica za to ni vedela  a prvo vprašanje je bilo kaj je s tabo ali si vzel drogo?Seveda sem rekel ne,kar je tudi res,samo želim si te nenormalno.! In moje mnenje:ko boste mislili,da ne morete več,ko ne boste imeli več prave erekcije preizkusite RB in zagotovo boste slišali kot jaz "dragi ne morem več prosim" !!! Vse čestitke RB

odlična zadeva

30.9.10 Veseljak Veseljak

Pred tem sem uporabljal viagro in Cialis, vendar se ne moreta primerjati z RB. Raging Bull deluje natanko tako, kot ga reklamirajo in popolnoma brez stranskih učinkov (glavobol, zamašen nos, rdečica, ipd), kar za Viagro in Cialis nikakor ne velja. Skratka ODLIČNA zadeva in zato tudi odlična ocena. 5.

res neverjetno

30.9.10 Roberto 77

Preizkusil, in resnično deluje. Pri 45 mi je korenjak enkrat odpovedal in bil sem zelo zelo razočaran. Ali je to bilo zaradi preveč popitih energijskih napitkov ne vem. Iskati sem začel po internetu za viagro, cialisom ali kaj podobnim. Vse se mi je zdelo kar drago. Potem pa naletim na ragingbull. Naročim, probam, neverjetno. Že po 15 minutah se je korenjak začel odzivati kar sam od sebe, neka toplina, ščemenje in potem zelo dolg seks. Res neverjetno, sploh ne vem če bi še brez njega, res.

neverjeten

30.9.10 nestor 22

Bil sem skeptik, sedaj nisem več. Stres v službi in doma jemlje svoj davek, kar se pozna na stojkotu, ki mi je večkrat zaporedoma odpovedal poslušnost. Ko sva z ženo poizkusila s raging bull, je bil učinek natanko čez eno uro....no ja....hmmmm....neverjeten. Onegaj je razprostrl jadra in strumno stal več kot uro. Zatem pa še in še....skratka preživela sva neverjetno noč. In še to.....deluje tudi na ženske...preverjeno doma. Od sedaj sem reden kupec. ocena 5/5

maksimalna rešitev

30.9.10 Ikim 01

Star sem 48 let in menda je normalno, da imaš v teh letih težave. Za težave običajno iščeš rešitve. Našel sem prvič v življenju terno.Maksimalna rešitev je Raging Bull tableta. Prvo sem vzel ob 21.uri zvečer po tem, ko sem preveril, da je žena pripravljena -bolj na nežnost kot na akcijo v postelji. Ženi seveda nisem povedal, da sem kupil oz vzel tableto. Čez eno uro se je začelo v kadi kjer sva bila skupaj. 30 minut mi je obdelovala mojo neverjetno dolgo in trdo moškost... Ko sva prišla v posteljo se je zadeva nadaljevala in po slabi uri sem se odločil, da bo potrebno zaključit, saj je bila žena že sumničeva. Ob dveh ponoči se je zadeva ponovila in nato naslednje jutro in ravno tako naslednji večer s tem, da ne več tako intenzivno. Čez tri dni sem zadevo ponovil na podoben način. Zadeva je fantastična in čudovita. Žal mi je, da je nisem imel že pred 30 leti saj takratna spolna moč, ko je bila na višku, je senca tistega kar se ti zgodi sedaj po eni sami tableti RB.

deluje 100 %

30.9.10 Bu li

Redni odjemalec za občasne nore večere. Izdelek kot vedno deluje 100%. Rad bi dal kakšno pripombo, ampak tu je ne morem dati. Prej ti zmanjka kondicije, kot ti erekcija popusti. Še enkrat HVALA za ta izdelek.

deluje

30.9.10 AK AK

Redno uporabljam že šest mesecev. Nobenih stranskih negativnih učinkov. Tudi izredno pozitivno deluje na psiho. Zadovoljen in hvaležen za proizvod, ki ga prodajate. Partnerica srečna in zaljubljena, da si kar težko predstavljate. Seveda sem modro tabletko ponudil tudi prijateljem in navdušenju ter pohval ni konca. Bravo in naj nas vec ne obvestite da ga trenutno ni na zalogi. Lep pozdrav!

Napišite svoje mnenje

Ocenjujete izdelek: Raging Bull za moške in ženske

Kako bi ocenili ta izdelek? *
  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
OcenaMogoče si želite...

iErect - 4 kapsule

iErect - 4 kapsule

32,60 €
     

Če boste izdelek naročili v
9h 33min boste izdelek prejeli v
pon, 29.08.2016

Najboljši v kategoriji

Vitkost.net -> preskoci h3


Kaj so točke zvestobe?

Vrednost točk zvestobe je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in se sešteva. Po opravljenem nakupu se vam pridobljene točke pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.

Zapri
banner