E-obvestila

Vašega zaupanja ne bomo izkoristili. Na oddani naslov boste prejemali izključno informacije o naših akcijah in novostih.

Subscribe to RSS Feed

Vroča ponudba

Vroča ponudba

Pasante Flavours 12's

Pasante Flavours 12's

Cena: 6,90 €
PASANTE DELAY 12'S

Pasante Delay 12's

Cena: 7,80 €

Novi izdelki

Troblja z napisom Honk if you're horny
Baloni z motivom penisa
       

Andropenis Gold

Več slik

Podrobnosti izdelka

Blagovna znamka AndroMedical

Ocena izdelka:

Kategorija: Povečanje penisa  

Dobava: Na zalogi  

Rok Dobave: takoj

Cena: 199,00 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 9.95 € točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Dodaj v košarico

Kratek opis

Andropenis Gold je medicinski pripomoček s katerim si lahko povečate penis.

Opis izdelka

Andropenis Gold je medicinski pripomoček s katerim si lahko povečate penis, pomaga pa lahko tudi pri odpravljanju ukrivljenosti penisa ter lahko preprečuje zmanjšanje penisa po operaciji.

Andropenis Gold paket vsebuje:

 • 1 Andropenis® Gold
 • 2 silikonska trakova AndroComfort®
 • 2 silikonska trakova AndroSilicone®
 • 2 Androtop® zaščitni blazinici za AndroComfort®
 • 2 Androtop® zaščitni blazinici za AndroSilicone®
 • 2 Androring® zaščitna silikonska obročka
 • + Embalažo brez označb za diskretno pošiljanje
 • + Navodila v slovenskem jeziku
 • + CD z navodili
 • + Garancijski list
 • + Sestavljive osi
 • + Medicinska podpora


Sestavljen je iz plastičnega obroča, povezanega z dvema prilagodljivima kovinskima paličicama, plastične opore in silikonskega traku za pritrditev. Uporablja se ga lahko 4 ali 9 ur dnevno, odvisno od izbranega programa (Standardni način: 9h/dan; Poseben način: 4h/dan), vaje pa lahko sicer razporedite skozi cel dan. Pripomoček je priporočljivo uporabljati v časovnem obdobju od 4-9 mesecev, odvisno od željenih rezultatov.

AndroPenis® je zelo enostaven za uporabo, diskreten in udoben ter nemoteč med hojo, sedenjem ali opravljanjem vsakodnevnih opravil, tako da je njegova nošnja kar se da olajšana. Ker je izdelek v stalnem stiku s kožo, so pri izdelavi uporabljeni materiali najvišje kakovosti.


Naši uporabniki so po uporabi poročali o naslednjih blagodejnih učinkih:

 • Možno podaljšanje penisa do 4 cm v erekciji.
 • Možno podaljšanje penisa do 4 cm v mlahavem stanju.
 • Možno povečanje obsega penisa do 1,5 cm.
 • Možnost ntenzivnejših spolnih odnosov in trdnejših erekcij.
 • Možna odprava težav s predhodnjim izlivom.


Kot vsak dober izdelek, se lahko tudi Andropenis® pohvali z vrsto jamstev, ki bi jih bilo škoda spregledati, saj so lahko dober dokaz o učinkovitosti izdelka.

Jamstva:

Medicinsko jamstvo
AndroPenis® je zasnoval dr. Gomaz de Diego.

Jamstvo na podlagi rezultatov
Če se v dveh mesecih naprave ne navadite ali ne dosežete obljubljenih rezultatov, lahko pripomoček preprosto vrnete.

Znanstveno jamstvo
Svetovno znani urologi so izvedli številne raziskave, ki so potrdile vsaj 95% učinkovitost AndroPenisa® www.academia.edu/1512214/Study_Penile_Enlargement_Without_Surgery

Mnenja zdravnikov: www.aumentaromeupenis.com/pdf/Andropenis_dossier.pdf

Dr. Moncada
Urolog
Bolnišnica Ruber Internacional de Madrid

Ob poplavi načinov za povečanje penisa, je dandanes to najbolj učinkovita in varna tehnika, ki temelji na principu vlečenja. Andropenis® je edini medicinski pripomoček, ki je priznan s strani medicinskih avtoritet Evropske unije. AndroPenis®, glede na njegovo učinkovitost pri pooperacijskih pacientih, prestalih operacijo zaradi Peyronove bolezni, predstavlja najpomembnejši napredek na področju medicine. Prav tako je zelo primeren za ljudi,ki se ne počutijo ugodno zaradi velikosti svojega penisa.

Mnenja uporabnikov:

Moj zakon je bil popoln polom

Moj zakon je bil popoln polom. Moje psihološko stanje in negotovost zaradi velikosti penisa sta popolnoma uničila moj zakon. Ni šlo samo za spolno življenje, vsak dan sem bil jezen in zelo razdražljiv. Po razpadu zakona sem se odločil, da stvari vzamem v svoje roke in začnem uporabljati AndroPenis®. Uporabljam ga 12 tednov in sprememba je jasno vidna. Po ulici se sedaj sprehajam z dvignjeno glavo, poln samozavesti. Na poslovnem srečanju sem spoznal žensko, s katero grem naslednji teden na večerjo. Pred nekaj tedni to ne bi bilo mogoče. Sedaj imam samozaupanje in samozavestno uživam življenje!

**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko varirajo od osebe do osebe! Ni nujno, da bo izdelek na vaše telo deloval enako učinkovito, kot so nam sporočile nekatere stranke - učinki so odvisni od uporabnika.Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi izdelka Andropenis Gold opazili povečanje obsega penisa ali podaljšanje penisa, odpravo ukrivljenosti penisa, intenzivnejše spolne odnose in trdnejše erekcije, odpravo težav s predhodnjim izlivom ali da bo Andropenis Gold pomagal preprečiti zmanjšanje penisa po operaciji. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov. Zgornja mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način.

Paket vsebuje:

Paket, ki ga naročate je diskretno zapakiran in vsebuje:

 • Embalažo brez označb za diskretno pošiljanje
 • Slovenska navodila
 • CD z navodili
 • Garancijski list
 • Nekaj rezervnih delov
 • Sestavljivi osi
 • Spodnji plastični obroč
 • Zgornji nosilec s silikonskim držalom

Garancija: Če se v 30 dneh naprave ne navadite ali ne dosežete obljubljenih rezultatov, lahko pripomoček preprosto vrnete in povrnili vam bomo kupnino. Ob tem je enostavno potrebno pripomoček z vsemi pripadajočimi dodatki vrniti v originalni embalaži.

Mnenja uporabnikov

deluje

30.9.10 zon ...

uporabljam ga že 1 mesec in sicer do 4 ure dnevno - čas nošenja porazdelim skozi cel dan. Povečanje je že vidno. V dolžino in debelino je penis večji za 1 cm, kar je nad pričakovanji saj naj bi se po 1 mesecu dolžina povečala za 0,5 cm, obseg 1cm pa šele po parih mesecih! No, z rezultati sem seveda izredno zadovoljen.. pravzaprav ne samo jaz ;) .. definitivno - Andropenis deluje!!! hvala skrivnosti.com za izdelek, ki deluje!!, se javim čez 1 mesec

Napišite svoje mnenje

Ocenjujete izdelek: Andropenis Gold

Kako bi ocenili ta izdelek? *
  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
OcenaMogoče si želite...

Priročnik za povečanje penisa

Priročnik za povečanje penisa

18,90 €
Androextender

Androextender

129,00 €
Andropenis Comfort

Andropenis Comfort

249,00 €
Krema Enlargo za povečanje penisa

Krema Enlargo za povečanje penisa

Cena: 33,90 €

Vroča cena: 19,90 €

Če boste izdelek naročili v
2h 44min boste izdelek prejeli v
tor, 29.05.2018

Najbolje prodajani izdelki

Vitkost.net -> preskoci h3


Kaj so točke zvestobe?

Vrednost točk zvestobe je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka in se sešteva. Po opravljenem nakupu se vam pridobljene točke pretvorijo v evre, te pa lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.